You can do it! - en beretning om bedstemoderen bag Googles succes

Kirsten Mogensen skriver om Esther Wojcicki, bedstemoderen bag Googles succes. Wojcicki har gode råd til forældre og lærere, som vil forberede deres børn på fremtidens innovationsøkonomi.

  Research output: Other contributionCommunication

  Abstract

  Garager spiller en stor rolle i Silicon Valleys historier om innovation. Der er fx i Palo Alto Hewlett-Packards gamle garage, som er anerkendt som en af Californiens bevaringsværdige historiske bygninger, og så er der Googles garage i Menlo Park. Erfaringen viser, at det er klogt for en ingeniør eller datalog at starte i en lille garage, hvis han satser på en fremtid som it-milliardær, på samme måde som det er almindelig kendt, at enhver avisredaktør med respekt for sig selv startede som avisbud. Men hvis du planlægger at leje en garage i Silicon Valley for at gøre Google-drengene kunsten efter, så bør du tjekke ejerens familie, for det kan meget vel være den og ikke garagen selv, der er nøglen til succes.
  Original languageDanish
  Publication date19 Mar 2010
  Place of PublicationKøbenhavn K
  Publication statusPublished - 19 Mar 2010

  Keywords

  • Innovation

  Cite this

  @misc{dc6551607b2811df9960000ea68e967b,
  title = "You can do it! - en beretning om bedstemoderen bag Googles succes: Kirsten Mogensen skriver om Esther Wojcicki, bedstemoderen bag Googles succes. Wojcicki har gode r{\aa}d til for{\ae}ldre og l{\ae}rere, som vil forberede deres b{\o}rn p{\aa} fremtidens innovations{\o}konomi.",
  abstract = "Garager spiller en stor rolle i Silicon Valleys historier om innovation. Der er fx i Palo Alto Hewlett-Packards gamle garage, som er anerkendt som en af Californiens bevaringsv{\ae}rdige historiske bygninger, og s{\aa} er der Googles garage i Menlo Park. Erfaringen viser, at det er klogt for en ingeni{\o}r eller datalog at starte i en lille garage, hvis han satser p{\aa} en fremtid som it-milliard{\ae}r, p{\aa} samme m{\aa}de som det er almindelig kendt, at enhver avisredakt{\o}r med respekt for sig selv startede som avisbud. Men hvis du planl{\ae}gger at leje en garage i Silicon Valley for at g{\o}re Google-drengene kunsten efter, s{\aa} b{\o}r du tjekke ejerens familie, for det kan meget vel v{\ae}re den og ikke garagen selv, der er n{\o}glen til succes.",
  keywords = "Opdragelse, Innovation, Google, Innovation",
  author = "Kirsten Mogensen",
  note = "Udgiver: Miniteriet for Videnskab, Teknologi ogf Udvikling",
  year = "2010",
  month = "3",
  day = "19",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  TY - GEN

  T1 - You can do it! - en beretning om bedstemoderen bag Googles succes

  T2 - Kirsten Mogensen skriver om Esther Wojcicki, bedstemoderen bag Googles succes. Wojcicki har gode råd til forældre og lærere, som vil forberede deres børn på fremtidens innovationsøkonomi.

  AU - Mogensen, Kirsten

  N1 - Udgiver: Miniteriet for Videnskab, Teknologi ogf Udvikling

  PY - 2010/3/19

  Y1 - 2010/3/19

  N2 - Garager spiller en stor rolle i Silicon Valleys historier om innovation. Der er fx i Palo Alto Hewlett-Packards gamle garage, som er anerkendt som en af Californiens bevaringsværdige historiske bygninger, og så er der Googles garage i Menlo Park. Erfaringen viser, at det er klogt for en ingeniør eller datalog at starte i en lille garage, hvis han satser på en fremtid som it-milliardær, på samme måde som det er almindelig kendt, at enhver avisredaktør med respekt for sig selv startede som avisbud. Men hvis du planlægger at leje en garage i Silicon Valley for at gøre Google-drengene kunsten efter, så bør du tjekke ejerens familie, for det kan meget vel være den og ikke garagen selv, der er nøglen til succes.

  AB - Garager spiller en stor rolle i Silicon Valleys historier om innovation. Der er fx i Palo Alto Hewlett-Packards gamle garage, som er anerkendt som en af Californiens bevaringsværdige historiske bygninger, og så er der Googles garage i Menlo Park. Erfaringen viser, at det er klogt for en ingeniør eller datalog at starte i en lille garage, hvis han satser på en fremtid som it-milliardær, på samme måde som det er almindelig kendt, at enhver avisredaktør med respekt for sig selv startede som avisbud. Men hvis du planlægger at leje en garage i Silicon Valley for at gøre Google-drengene kunsten efter, så bør du tjekke ejerens familie, for det kan meget vel være den og ikke garagen selv, der er nøglen til succes.

  KW - Opdragelse

  KW - Innovation

  KW - Google

  KW - Innovation

  M3 - Andet bidrag

  CY - København K

  ER -