Velfærdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion

Agnete Sillesen, Ditte Stilling Borchorst, Ulla Skjødt

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Abstract

Kapitlet beskriver og diskuterer velfærdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et særligt fokus på den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver således den samfundsmæssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indgår i og bidrager dermed til at delprojekterne forstås ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men også som udtryk for mere almene samfundsmæssige forhold.
Original languageDanish
Title of host publicationBrugerinddragelse og frivillighed : Mellem optimering og kritisk refleksion
EditorsMichelle Vestbo, Randi Andersen, Signe Hvid Tingstrup
Number of pages7
Place of PublicationSorø
PublisherUCSJ Forlag
Publication date2015
Pages10-17
Chapter1
ISBN (Print)978-87-92717-35-1
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  Sillesen, A., Borchorst, D. S., & Skjødt, U. (2015). Velfærdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion. In M. Vestbo, R. Andersen, & S. Hvid Tingstrup (Eds.), Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion (pp. 10-17). Sorø: UCSJ Forlag.
  Sillesen, Agnete ; Borchorst, Ditte Stilling ; Skjødt, Ulla. / Velfærdsstaten i forandring : Mellem optimering og kritisk refleksion. Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. editor / Michelle Vestbo ; Randi Andersen ; Signe Hvid Tingstrup. Sorø : UCSJ Forlag, 2015. pp. 10-17
  @inbook{91f53d56b9654b049701a45fe5e2e36c,
  title = "Velf{\ae}rdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion",
  abstract = "Kapitlet beskriver og diskuterer velf{\ae}rdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et s{\ae}rligt fokus p{\aa} den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver s{\aa}ledes den samfundsm{\ae}ssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indg{\aa}r i og bidrager dermed til at delprojekterne forst{\aa}s ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men ogs{\aa} som udtryk for mere almene samfundsm{\ae}ssige forhold.",
  keywords = "Velf{\ae}rdsstat, frivillighed, brugerinddragelse",
  author = "Agnete Sillesen and Borchorst, {Ditte Stilling} and Ulla Skj{\o}dt",
  year = "2015",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-92717-35-1",
  pages = "10--17",
  editor = "Vestbo, {Michelle } and Andersen, {Randi } and {Hvid Tingstrup}, {Signe }",
  booktitle = "Brugerinddragelse og frivillighed",
  publisher = "UCSJ Forlag",

  }

  Sillesen, A, Borchorst, DS & Skjødt, U 2015, Velfærdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion. in M Vestbo, R Andersen & S Hvid Tingstrup (eds), Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. UCSJ Forlag, Sorø, pp. 10-17.

  Velfærdsstaten i forandring : Mellem optimering og kritisk refleksion. / Sillesen, Agnete; Borchorst, Ditte Stilling; Skjødt, Ulla.

  Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. ed. / Michelle Vestbo; Randi Andersen; Signe Hvid Tingstrup. Sorø : UCSJ Forlag, 2015. p. 10-17.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

  TY - GEN

  T1 - Velfærdsstaten i forandring

  T2 - Mellem optimering og kritisk refleksion

  AU - Sillesen, Agnete

  AU - Borchorst, Ditte Stilling

  AU - Skjødt, Ulla

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Kapitlet beskriver og diskuterer velfærdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et særligt fokus på den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver således den samfundsmæssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indgår i og bidrager dermed til at delprojekterne forstås ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men også som udtryk for mere almene samfundsmæssige forhold.

  AB - Kapitlet beskriver og diskuterer velfærdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et særligt fokus på den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver således den samfundsmæssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indgår i og bidrager dermed til at delprojekterne forstås ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men også som udtryk for mere almene samfundsmæssige forhold.

  KW - Velfærdsstat

  KW - frivillighed

  KW - brugerinddragelse

  M3 - Bidrag til rapport

  SN - 978-87-92717-35-1

  SP - 10

  EP - 17

  BT - Brugerinddragelse og frivillighed

  A2 - Vestbo, Michelle

  A2 - Andersen, Randi

  A2 - Hvid Tingstrup, Signe

  PB - UCSJ Forlag

  CY - Sorø

  ER -

  Sillesen A, Borchorst DS, Skjødt U. Velfærdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion. In Vestbo M, Andersen R, Hvid Tingstrup S, editors, Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. Sorø: UCSJ Forlag. 2015. p. 10-17