Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling: Et case studie af projektet Licens til Handling

  Research output: Contribution to conferencePaper

  Abstract

  Papiret præsenterer og diskuterer erfaringer fra et konkret projekt om medarbejderinvolvering i værdiarbejdet i en maskinfabrik.
  Papiret præsenterer og diskuterer erfaringer fra et konkret projekt om medarbejderinvolvering i værdiarbejdet i en maskinfabrik.

  Conference

  ConferenceDet Danske Ledelsesakademi's konferencence: Ledelse - fra viden til handling
  CountryDenmark
  CityÅrhus
  Period10/12/200711/12/2007

  Keywords

   Cite this

   Jagd, S. (2007). Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling: Et case studie af projektet Licens til Handling. Paper presented at Det Danske Ledelsesakademi's konferencence: Ledelse - fra viden til handling, Århus, Denmark.
   Jagd, Søren. / Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling : Et case studie af projektet Licens til Handling. Paper presented at Det Danske Ledelsesakademi's konferencence: Ledelse - fra viden til handling, Århus, Denmark.23 p.
   @conference{6c2f9e80a83711dc9a76000ea68e967b,
   title = "V\{ae}rdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling: Et case studie af projektet Licens til Handling",
   abstract = "Papiret pr\{ae}senterer og diskuterer erfaringer fra et konkret projekt om medarbejderinvolvering i v\{ae}rdiarbejdet i en maskinfabrik.",
   keywords = "v\{ae}rdiledelse, v\{ae}rdier, involvering",
   author = "S\{o}ren Jagd",
   year = "2007",
   language = "Dansk",
   note = "Det Danske Ledelsesakademi\{textquoteleft}s konferencence: Ledelse - fra viden til handling ; Conference date: 10-12-2007 Through 11-12-2007",

   }

   Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling : Et case studie af projektet Licens til Handling. / Jagd, Søren.

   2007. Paper presented at Det Danske Ledelsesakademi's konferencence: Ledelse - fra viden til handling, Århus, Denmark.

   Research output: Contribution to conferencePaper

   TY - CONF

   T1 - Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling

   T2 - Et case studie af projektet Licens til Handling

   AU - Jagd,Søren

   PY - 2007

   Y1 - 2007

   N2 - Papiret præsenterer og diskuterer erfaringer fra et konkret projekt om medarbejderinvolvering i værdiarbejdet i en maskinfabrik.

   AB - Papiret præsenterer og diskuterer erfaringer fra et konkret projekt om medarbejderinvolvering i værdiarbejdet i en maskinfabrik.

   KW - værdiledelse

   KW - værdier

   KW - involvering

   M3 - Paper

   ER -

   Jagd S. Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling: Et case studie af projektet Licens til Handling. 2007. Paper presented at Det Danske Ledelsesakademi's konferencence: Ledelse - fra viden til handling, Århus, Denmark.