Tabuemne

Hvordan er du som leder?

  Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

  Abstract

  Tabuemne: Hvordan er du som chef? 

  Det er ikke så underligt, at han blev udnævnt til afdelingschef for firmaets nye afdeling med 12 medarbejdere. Han er en dygtig ingeniør og har fungeret som projektleder i flere omgange. Han er omkring 40 år og har arbejdserfaring fra flere forskellige virksomheder. Han er respekteret for at have både et godt fagligt overblik og faglig dybde. Han var både spændt og nervøs over den nye stilling, og takkede ja med stor entusiasme.

   - En kronik, der beskriver de almindelige problemer, som en mellemleder uden de fornødne ledelsesfaglige kompetencer render ind i, i en organisation uden en sund ledelseskultur.

   

  Original languageDanish
  JournalIngenioeren
  ISSN0105-6220
  Publication statusPublished - 1 Jun 2007

  Cite this

  @article{fce426e018da11dc821a000ea68e967b,
  title = "Tabuemne: Hvordan er du som leder?",
  abstract = "Tabuemne: Hvordan er du som chef? Det er ikke s{\aa} underligt, at han blev udn{\ae}vnt til afdelingschef for firmaets nye afdeling med 12 medarbejdere. Han er en dygtig ingeni{\o}r og har fungeret som projektleder i flere omgange. Han er omkring 40 {\aa}r og har arbejdserfaring fra flere forskellige virksomheder. Han er respekteret for at have b{\aa}de et godt fagligt overblik og faglig dybde. Han var b{\aa}de sp{\ae}ndt og nerv{\o}s over den nye stilling, og takkede ja med stor entusiasme. - En kronik, der beskriver de almindelige problemer, som en mellemleder uden de forn{\o}dne ledelsesfaglige kompetencer render ind i, i en organisation uden en sund ledelseskultur.  ",
  author = "Anita Mac",
  year = "2007",
  month = "6",
  day = "1",
  language = "Dansk",
  journal = "Ingenioeren",
  issn = "0105-6220",
  publisher = "Mediehuset Ingenioeren A/S",

  }

  Tabuemne : Hvordan er du som leder? / Mac, Anita.

  In: Ingenioeren, 01.06.2007.

  Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

  TY - INPR

  T1 - Tabuemne

  T2 - Hvordan er du som leder?

  AU - Mac, Anita

  PY - 2007/6/1

  Y1 - 2007/6/1

  N2 - Tabuemne: Hvordan er du som chef? Det er ikke så underligt, at han blev udnævnt til afdelingschef for firmaets nye afdeling med 12 medarbejdere. Han er en dygtig ingeniør og har fungeret som projektleder i flere omgange. Han er omkring 40 år og har arbejdserfaring fra flere forskellige virksomheder. Han er respekteret for at have både et godt fagligt overblik og faglig dybde. Han var både spændt og nervøs over den nye stilling, og takkede ja med stor entusiasme. - En kronik, der beskriver de almindelige problemer, som en mellemleder uden de fornødne ledelsesfaglige kompetencer render ind i, i en organisation uden en sund ledelseskultur.  

  AB - Tabuemne: Hvordan er du som chef? Det er ikke så underligt, at han blev udnævnt til afdelingschef for firmaets nye afdeling med 12 medarbejdere. Han er en dygtig ingeniør og har fungeret som projektleder i flere omgange. Han er omkring 40 år og har arbejdserfaring fra flere forskellige virksomheder. Han er respekteret for at have både et godt fagligt overblik og faglig dybde. Han var både spændt og nervøs over den nye stilling, og takkede ja med stor entusiasme. - En kronik, der beskriver de almindelige problemer, som en mellemleder uden de fornødne ledelsesfaglige kompetencer render ind i, i en organisation uden en sund ledelseskultur.  

  M3 - Bidrag til avis - Kronik

  JO - Ingenioeren

  JF - Ingenioeren

  SN - 0105-6220

  ER -