Socialventures@2200 En lokal støttestruktur for sociale entreprenører: En erfaringsopsamling

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Socialventures@2200 er et partnerskab mellem Kuben Management, Center for Socialøkonomi, Center for Socialt Entreprenørskab ved Roskilde Universitet og Askovgaarden. Samarbejdet blev indledt i 2009 mellem de tre førstnævnte, mens Askovgaarden kom ind i partnerskabet i 2010. Projektsamarbejdet omkring Socialventures@ 2200 blev afsluttet ved udgangen af januar 2012, og denne rapport bidrager med en erfaringsopsamling fra projektet.
  Rapporten er tilrettelagt så den både samler erfaringerne op fra selve projektet samt sætter dem ind i en mere almen sammenhæng af socialt entreprenørskab, partnerskaber og byudvikling. Samtidig er både partnerskabet og rapporten et udtryk for viden, som er produceret i fællesskab. Der er ikke tale om en evalueringsrapport udarbejdet af eksperter eller konsulenter, som kun har haft ’evalueringen’ som formål; men om en erfaringsopsamling foretaget af aktører, som selv har været aktive i udvikling af projektet og partnerskabet. Co-production, partnerskaber og samarbejde er ikke blot målsætninger for social innovation og socialt entreprenørskab, men også for skabelse af viden i et tæt samarbejde mellem de implicerede parter. På denne måde er rapporten del af en strømning indenfor universiteternes og andre vidensinstitutioners
  tilgang til social innovation og vidensudvikling af mere almen karakter. Her er fokus ikke så meget på ekspertrollen som på det at skabe viden i fællesskab.
  Original languageDanish
  Place of PublicationRoskilde
  PublisherRoskilde Universitet
  Number of pages93
  Publication statusPublished - 2013
  SeriesCSE Publications
  Number13

  Cite this