Socialventures@2200 En lokal støttestruktur for sociale entreprenører

En erfaringsopsamling

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Socialventures@2200 er et partnerskab mellem Kuben Management, Center for Socialøkonomi, Center for Socialt Entreprenørskab ved Roskilde Universitet og Askovgaarden. Samarbejdet blev indledt i 2009 mellem de tre førstnævnte, mens Askovgaarden kom ind i partnerskabet i 2010. Projektsamarbejdet omkring Socialventures@ 2200 blev afsluttet ved udgangen af januar 2012, og denne rapport bidrager med en erfaringsopsamling fra projektet.
  Rapporten er tilrettelagt så den både samler erfaringerne op fra selve projektet samt sætter dem ind i en mere almen sammenhæng af socialt entreprenørskab, partnerskaber og byudvikling. Samtidig er både partnerskabet og rapporten et udtryk for viden, som er produceret i fællesskab. Der er ikke tale om en evalueringsrapport udarbejdet af eksperter eller konsulenter, som kun har haft ’evalueringen’ som formål; men om en erfaringsopsamling foretaget af aktører, som selv har været aktive i udvikling af projektet og partnerskabet. Co-production, partnerskaber og samarbejde er ikke blot målsætninger for social innovation og socialt entreprenørskab, men også for skabelse af viden i et tæt samarbejde mellem de implicerede parter. På denne måde er rapporten del af en strømning indenfor universiteternes og andre vidensinstitutioners
  tilgang til social innovation og vidensudvikling af mere almen karakter. Her er fokus ikke så meget på ekspertrollen som på det at skabe viden i fællesskab.
  Original languageDanish
  Place of PublicationRoskilde
  PublisherRoskilde Universitet
  Number of pages93
  Publication statusPublished - 2013
  SeriesCSE Publications
  Number13

  Cite this

  @book{54ceefb696294f71959a7f1e9d18e4a2,
  title = "Socialventures@2200 En lokal st{\o}ttestruktur for sociale entrepren{\o}rer: En erfaringsopsamling",
  abstract = "Socialventures@2200 er et partnerskab mellem Kuben Management, Center for Social{\o}konomi, Center for Socialt Entrepren{\o}rskab ved Roskilde Universitet og Askovgaarden. Samarbejdet blev indledt i 2009 mellem de tre f{\o}rstn{\ae}vnte, mens Askovgaarden kom ind i partnerskabet i 2010. Projektsamarbejdet omkring Socialventures@ 2200 blev afsluttet ved udgangen af januar 2012, og denne rapport bidrager med en erfaringsopsamling fra projektet.Rapporten er tilrettelagt s{\aa} den b{\aa}de samler erfaringerne op fra selve projektet samt s{\ae}tter dem ind i en mere almen sammenh{\ae}ng af socialt entrepren{\o}rskab, partnerskaber og byudvikling. Samtidig er b{\aa}de partnerskabet og rapporten et udtryk for viden, som er produceret i f{\ae}llesskab. Der er ikke tale om en evalueringsrapport udarbejdet af eksperter eller konsulenter, som kun har haft ’evalueringen’ som form{\aa}l; men om en erfaringsopsamling foretaget af akt{\o}rer, som selv har v{\ae}ret aktive i udvikling af projektet og partnerskabet. Co-production, partnerskaber og samarbejde er ikke blot m{\aa}ls{\ae}tninger for social innovation og socialt entrepren{\o}rskab, men ogs{\aa} for skabelse af viden i et t{\ae}t samarbejde mellem de implicerede parter. P{\aa} denne m{\aa}de er rapporten del af en str{\o}mning indenfor universiteternes og andre vidensinstitutionerstilgang til social innovation og vidensudvikling af mere almen karakter. Her er fokus ikke s{\aa} meget p{\aa} ekspertrollen som p{\aa} det at skabe viden i f{\ae}llesskab.",
  author = "{Lundgaard Andersen}, Linda and Lars Hulg{\aa}rd and Lise Bisballe and J{\o}rgensen, {Rikke Egaa}",
  note = "Udgivet af Center for Socialt Entrepren{\o}rskab, Roskilde Universitet",
  year = "2013",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Socialventures@2200 En lokal støttestruktur for sociale entreprenører : En erfaringsopsamling. / Lundgaard Andersen, Linda; Hulgård, Lars; Bisballe, Lise; Jørgensen, Rikke Egaa.

  Roskilde : Roskilde Universitet, 2013. 93 p. (CSE Publications; No. 13).

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Socialventures@2200 En lokal støttestruktur for sociale entreprenører

  T2 - En erfaringsopsamling

  AU - Lundgaard Andersen, Linda

  AU - Hulgård, Lars

  AU - Bisballe, Lise

  AU - Jørgensen, Rikke Egaa

  N1 - Udgivet af Center for Socialt Entreprenørskab, Roskilde Universitet

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Socialventures@2200 er et partnerskab mellem Kuben Management, Center for Socialøkonomi, Center for Socialt Entreprenørskab ved Roskilde Universitet og Askovgaarden. Samarbejdet blev indledt i 2009 mellem de tre førstnævnte, mens Askovgaarden kom ind i partnerskabet i 2010. Projektsamarbejdet omkring Socialventures@ 2200 blev afsluttet ved udgangen af januar 2012, og denne rapport bidrager med en erfaringsopsamling fra projektet.Rapporten er tilrettelagt så den både samler erfaringerne op fra selve projektet samt sætter dem ind i en mere almen sammenhæng af socialt entreprenørskab, partnerskaber og byudvikling. Samtidig er både partnerskabet og rapporten et udtryk for viden, som er produceret i fællesskab. Der er ikke tale om en evalueringsrapport udarbejdet af eksperter eller konsulenter, som kun har haft ’evalueringen’ som formål; men om en erfaringsopsamling foretaget af aktører, som selv har været aktive i udvikling af projektet og partnerskabet. Co-production, partnerskaber og samarbejde er ikke blot målsætninger for social innovation og socialt entreprenørskab, men også for skabelse af viden i et tæt samarbejde mellem de implicerede parter. På denne måde er rapporten del af en strømning indenfor universiteternes og andre vidensinstitutionerstilgang til social innovation og vidensudvikling af mere almen karakter. Her er fokus ikke så meget på ekspertrollen som på det at skabe viden i fællesskab.

  AB - Socialventures@2200 er et partnerskab mellem Kuben Management, Center for Socialøkonomi, Center for Socialt Entreprenørskab ved Roskilde Universitet og Askovgaarden. Samarbejdet blev indledt i 2009 mellem de tre førstnævnte, mens Askovgaarden kom ind i partnerskabet i 2010. Projektsamarbejdet omkring Socialventures@ 2200 blev afsluttet ved udgangen af januar 2012, og denne rapport bidrager med en erfaringsopsamling fra projektet.Rapporten er tilrettelagt så den både samler erfaringerne op fra selve projektet samt sætter dem ind i en mere almen sammenhæng af socialt entreprenørskab, partnerskaber og byudvikling. Samtidig er både partnerskabet og rapporten et udtryk for viden, som er produceret i fællesskab. Der er ikke tale om en evalueringsrapport udarbejdet af eksperter eller konsulenter, som kun har haft ’evalueringen’ som formål; men om en erfaringsopsamling foretaget af aktører, som selv har været aktive i udvikling af projektet og partnerskabet. Co-production, partnerskaber og samarbejde er ikke blot målsætninger for social innovation og socialt entreprenørskab, men også for skabelse af viden i et tæt samarbejde mellem de implicerede parter. På denne måde er rapporten del af en strømning indenfor universiteternes og andre vidensinstitutionerstilgang til social innovation og vidensudvikling af mere almen karakter. Her er fokus ikke så meget på ekspertrollen som på det at skabe viden i fællesskab.

  M3 - Rapport

  BT - Socialventures@2200 En lokal støttestruktur for sociale entreprenører

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -