Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet

Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri?

Annette Bilfeldt, Elsebeth Hofmeister, Kurt Aagaard Nielsen

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Rapport om aktionsforskningsprojektet "Køn, selvstyre og kvalitet i arbejdslivet" med arbejdspladser fra omsorg og industri. I rapporten redegøres for, hvordan projektets metode med  fremtidsværksteder og forskningsværksted/netværkskonference udgør et grundlag såvel for opnåelse af forskningsmæssig viden som for styrkelse af medarbejderbestræbelser på etablering af kvalitet i arbejdslivet. Der redegøres i rapporten for udviklingen af projektets centrale temaer: konflikthåndtering og varetagelse af livssammenhængsrelaterede behov i et kønsperspektiv. Samarbejdets dilemmaer og vilkår behandles i forhold til medarbejderindflydelse og udvikling af selvstyret.
  Original languageDanish
  Place of PublicationRoskilde
  PublisherRoskilde Universitet
  Number of pages100
  Publication statusPublished - 2007

  Cite this

  Bilfeldt, Annette ; Hofmeister, Elsebeth ; Nielsen, Kurt Aagaard. / Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet : Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri?. Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 100 p.
  @book{73ba61e0c9c011db859f000ea68e967b,
  title = "Selvstyre, k{\o}n og kvalitet i arbejdslivet: Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i {\ae}ldreomsorg og industri?",
  abstract = "Rapport om aktionsforskningsprojektet {"}K{\o}n, selvstyre og kvalitet i arbejdslivet{"} med arbejdspladser fra omsorg og industri. I rapporten redeg{\o}res for, hvordan projektets metode med  fremtidsv{\ae}rksteder og forskningsv{\ae}rksted/netv{\ae}rkskonference udg{\o}r et grundlag s{\aa}vel for opn{\aa}else af forskningsm{\ae}ssig viden som for styrkelse af medarbejderbestr{\ae}belser p{\aa} etablering af kvalitet i arbejdslivet. Der redeg{\o}res i rapporten for udviklingen af projektets centrale temaer: konflikth{\aa}ndtering og varetagelse af livssammenh{\ae}ngsrelaterede behov i et k{\o}nsperspektiv. Samarbejdets dilemmaer og vilk{\aa}r behandles i forhold til medarbejderindflydelse og udvikling af selvstyret.",
  author = "Annette Bilfeldt and Elsebeth Hofmeister and Nielsen, {Kurt Aagaard}",
  year = "2007",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet : Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri? / Bilfeldt, Annette; Hofmeister, Elsebeth; Nielsen, Kurt Aagaard.

  Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 100 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet

  T2 - Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri?

  AU - Bilfeldt, Annette

  AU - Hofmeister, Elsebeth

  AU - Nielsen, Kurt Aagaard

  PY - 2007

  Y1 - 2007

  N2 - Rapport om aktionsforskningsprojektet "Køn, selvstyre og kvalitet i arbejdslivet" med arbejdspladser fra omsorg og industri. I rapporten redegøres for, hvordan projektets metode med  fremtidsværksteder og forskningsværksted/netværkskonference udgør et grundlag såvel for opnåelse af forskningsmæssig viden som for styrkelse af medarbejderbestræbelser på etablering af kvalitet i arbejdslivet. Der redegøres i rapporten for udviklingen af projektets centrale temaer: konflikthåndtering og varetagelse af livssammenhængsrelaterede behov i et kønsperspektiv. Samarbejdets dilemmaer og vilkår behandles i forhold til medarbejderindflydelse og udvikling af selvstyret.

  AB - Rapport om aktionsforskningsprojektet "Køn, selvstyre og kvalitet i arbejdslivet" med arbejdspladser fra omsorg og industri. I rapporten redegøres for, hvordan projektets metode med  fremtidsværksteder og forskningsværksted/netværkskonference udgør et grundlag såvel for opnåelse af forskningsmæssig viden som for styrkelse af medarbejderbestræbelser på etablering af kvalitet i arbejdslivet. Der redegøres i rapporten for udviklingen af projektets centrale temaer: konflikthåndtering og varetagelse af livssammenhængsrelaterede behov i et kønsperspektiv. Samarbejdets dilemmaer og vilkår behandles i forhold til medarbejderindflydelse og udvikling af selvstyret.

  M3 - Rapport

  BT - Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -