Rum for mænd?

- en vidensopsamling om drenge og mænd i uddannelse

Lene Larsen, Signe Hvid Thingstrup

Research output: Book/ReportReportResearch

Abstract

Oversigt over eksisterende viden om køn og uddannelse med særligt fokus på kønnede identitetsprocesser, uddannelsesvalg og uddannelsesdeltagelse i erhvervsuddannelserne i Danmark.Fokus på politiske diskurser om køn og uddannelse; Institutionalisering af køn i uddannelse; Unge som aktive i (med)skabelsen af køn; Kønnede uddannelsesvalg; Uddannelsernes spejling af det kønsopdelte arbejdsmarked.
Original languageDanish
Place of PublicationRoskilde
PublisherRoskilde Universitet
Number of pages56
ISBN (Print)978-87-7349-784-5
Publication statusPublished - 9 Jan 2014

Cite this

Larsen, L., & Thingstrup, S. H. (2014). Rum for mænd? - en vidensopsamling om drenge og mænd i uddannelse. Roskilde: Roskilde Universitet.
Larsen, Lene ; Thingstrup, Signe Hvid. / Rum for mænd? - en vidensopsamling om drenge og mænd i uddannelse. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 56 p.
@book{310473b9d40f4900bd10b8b9271d0937,
title = "Rum for m{\ae}nd?: - en vidensopsamling om drenge og m{\ae}nd i uddannelse",
abstract = "Oversigt over eksisterende viden om k{\o}n og uddannelse med s{\ae}rligt fokus p{\aa} k{\o}nnede identitetsprocesser, uddannelsesvalg og uddannelsesdeltagelse i erhvervsuddannelserne i Danmark.Fokus p{\aa} politiske diskurser om k{\o}n og uddannelse; Institutionalisering af k{\o}n i uddannelse; Unge som aktive i (med)skabelsen af k{\o}n; K{\o}nnede uddannelsesvalg; Uddannelsernes spejling af det k{\o}nsopdelte arbejdsmarked.",
keywords = "Uddannelse, uddannelsesvalg, k{\o}n, k{\o}nsforskning, feminisering, ligestilling, social reproduktion, k{\o}nsarbejdsdeling, institution",
author = "Lene Larsen and Thingstrup, {Signe Hvid}",
year = "2014",
month = "1",
day = "9",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7349-784-5",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

Larsen, L & Thingstrup, SH 2014, Rum for mænd? - en vidensopsamling om drenge og mænd i uddannelse. Roskilde Universitet, Roskilde.

Rum for mænd? - en vidensopsamling om drenge og mænd i uddannelse. / Larsen, Lene; Thingstrup, Signe Hvid.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 56 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Rum for mænd?

T2 - - en vidensopsamling om drenge og mænd i uddannelse

AU - Larsen, Lene

AU - Thingstrup, Signe Hvid

PY - 2014/1/9

Y1 - 2014/1/9

N2 - Oversigt over eksisterende viden om køn og uddannelse med særligt fokus på kønnede identitetsprocesser, uddannelsesvalg og uddannelsesdeltagelse i erhvervsuddannelserne i Danmark.Fokus på politiske diskurser om køn og uddannelse; Institutionalisering af køn i uddannelse; Unge som aktive i (med)skabelsen af køn; Kønnede uddannelsesvalg; Uddannelsernes spejling af det kønsopdelte arbejdsmarked.

AB - Oversigt over eksisterende viden om køn og uddannelse med særligt fokus på kønnede identitetsprocesser, uddannelsesvalg og uddannelsesdeltagelse i erhvervsuddannelserne i Danmark.Fokus på politiske diskurser om køn og uddannelse; Institutionalisering af køn i uddannelse; Unge som aktive i (med)skabelsen af køn; Kønnede uddannelsesvalg; Uddannelsernes spejling af det kønsopdelte arbejdsmarked.

KW - Uddannelse

KW - uddannelsesvalg

KW - køn

KW - kønsforskning

KW - feminisering

KW - ligestilling

KW - social reproduktion

KW - kønsarbejdsdeling

KW - institution

M3 - Rapport

SN - 978-87-7349-784-5

BT - Rum for mænd?

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

ER -

Larsen L, Thingstrup SH. Rum for mænd? - en vidensopsamling om drenge og mænd i uddannelse. Roskilde: Roskilde Universitet, 2014. 56 p.