Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Formålet med forskningsprojektet er at undersøge, hvordan selvledelse og standardisering kan gennemføres, således at det bidrager til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Rapporten ser på, hvordan danske banker kan arbejde med standarder på måder, der forholder sig til, at standardisering griber dybt ind i arbejdets kerne. Det har konsekvenser for både udviklingen af de ansattes faglighed og for den ydelse bankerne sælger.
  Original languageDanish
  Place of PublicationRoskilde
  PublisherRoskilde Universitet
  Number of pages20
  Publication statusPublished - 2012
  SeriesSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
  Number2
  Volume2012
  ISSN2245-702X

  Cite this

  Grosen, S. L., Hinz, O., & Hvid, H. S. (2012). Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), No. 2, Vol.. 2012
  Grosen, Sidsel Lond ; Hinz, Ole ; Hvid, Helge Søndergaard. / Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 20 p. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); No. 2, Vol. 2012).
  @book{fa699e0cf439405da28f372e6c55a899,
  title = "Psykisk arbejdsmilj{\o} mellem selvledelse og standardisering i danske banker",
  abstract = "Form{\aa}let med forskningsprojektet er at unders{\o}ge, hvordan selvledelse og standardisering kan gennemf{\o}res, s{\aa}ledes at det bidrager til at forbedre det psykiske arbejdsmilj{\o}. Rapporten ser p{\aa}, hvordan danske banker kan arbejde med standarder p{\aa} m{\aa}der, der forholder sig til, at standardisering griber dybt ind i arbejdets kerne. Det har konsekvenser for b{\aa}de udviklingen af de ansattes faglighed og for den ydelse bankerne s{\ae}lger.",
  keywords = "Standardisering, selvledelse, bankarbejde, Psykisk arbejdsmij{\o}",
  author = "Grosen, {Sidsel Lond} and Ole Hinz and Hvid, {Helge S{\o}ndergaard}",
  year = "2012",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Grosen, SL, Hinz, O & Hvid, HS 2012, Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), no. 2, vol. 2012, Roskilde Universitet, Roskilde.

  Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. / Grosen, Sidsel Lond; Hinz, Ole; Hvid, Helge Søndergaard.

  Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 20 p. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); No. 2, Vol. 2012).

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker

  AU - Grosen, Sidsel Lond

  AU - Hinz, Ole

  AU - Hvid, Helge Søndergaard

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Formålet med forskningsprojektet er at undersøge, hvordan selvledelse og standardisering kan gennemføres, således at det bidrager til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Rapporten ser på, hvordan danske banker kan arbejde med standarder på måder, der forholder sig til, at standardisering griber dybt ind i arbejdets kerne. Det har konsekvenser for både udviklingen af de ansattes faglighed og for den ydelse bankerne sælger.

  AB - Formålet med forskningsprojektet er at undersøge, hvordan selvledelse og standardisering kan gennemføres, således at det bidrager til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Rapporten ser på, hvordan danske banker kan arbejde med standarder på måder, der forholder sig til, at standardisering griber dybt ind i arbejdets kerne. Det har konsekvenser for både udviklingen af de ansattes faglighed og for den ydelse bankerne sælger.

  KW - Standardisering

  KW - selvledelse

  KW - bankarbejde

  KW - Psykisk arbejdsmijø

  M3 - Rapport

  BT - Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -

  Grosen SL, Hinz O, Hvid HS. Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Roskilde: Roskilde Universitet, 2012. 20 p. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); No. 2, Vol. 2012).