Professor: 5 nye styringsaspekter kan afgøre innovation’

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Der er stadig vigtige drivkræfter for innovation i både bureaukrati og New Public Management. Men vi har brug for styringsmæssig nytænkning i den offentlige sektor, mener professor Jacob Torfing - og jo før jo bedre. Det nye styringsparadigme New Public Governance rummer i hvert fald fem aspekter, der på afgørende vis kan være med til at fremme offentlig innovation.
Original languageDanish
Publication date22 Apr 2014
Publication statusPublished - 22 Apr 2014

Cite this

@misc{d7c116c5cc77499da62a03c356ff0eff,
title = "Professor: 5 nye styringsaspekter kan afg{\o}re innovation’",
abstract = "Der er stadig vigtige drivkr{\ae}fter for innovation i b{\aa}de bureaukrati og New Public Management. Men vi har brug for styringsm{\ae}ssig nyt{\ae}nkning i den offentlige sektor, mener professor Jacob Torfing - og jo f{\o}r jo bedre. Det nye styringsparadigme New Public Governance rummer i hvert fald fem aspekter, der p{\aa} afg{\o}rende vis kan v{\ae}re med til at fremme offentlig innovation.",
author = "Jacob Torfing",
year = "2014",
month = "4",
day = "22",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Professor: 5 nye styringsaspekter kan afgøre innovation’. / Torfing, Jacob.

2014, Blog.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Professor: 5 nye styringsaspekter kan afgøre innovation’

AU - Torfing, Jacob

PY - 2014/4/22

Y1 - 2014/4/22

N2 - Der er stadig vigtige drivkræfter for innovation i både bureaukrati og New Public Management. Men vi har brug for styringsmæssig nytænkning i den offentlige sektor, mener professor Jacob Torfing - og jo før jo bedre. Det nye styringsparadigme New Public Governance rummer i hvert fald fem aspekter, der på afgørende vis kan være med til at fremme offentlig innovation.

AB - Der er stadig vigtige drivkræfter for innovation i både bureaukrati og New Public Management. Men vi har brug for styringsmæssig nytænkning i den offentlige sektor, mener professor Jacob Torfing - og jo før jo bedre. Det nye styringsparadigme New Public Governance rummer i hvert fald fem aspekter, der på afgørende vis kan være med til at fremme offentlig innovation.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -