Mistillid skaber modstand

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Borgerstyrede tiltag som socialøkonomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere.
En tre-årig undersøgelse på Roskilde Universitet blandt socialøkonomiske virksomheder i Næstved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale formål. I højere grad end at være medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske grænser, er de det på grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.
Original languageDanish
JournalSocial udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift
Volume2017
Issue number1
Pages (from-to)13-17
ISSN2245-8123
Publication statusPublished - Mar 2017

Cite this

@article{28e25ef5c9eb46ada72046df0585a067,
title = "Mistillid skaber modstand",
abstract = "Borgerstyrede tiltag som social{\o}konomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere. En tre-{\aa}rig unders{\o}gelse p{\aa} Roskilde Universitet blandt social{\o}konomiske virksomheder i N{\ae}stved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale form{\aa}l. I h{\o}jere grad end at v{\ae}re medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske gr{\ae}nser, er de det p{\aa} grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.",
author = "Svensson, {Christian Franklin}",
year = "2017",
month = "3",
language = "Dansk",
volume = "2017",
pages = "13--17",
journal = "Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift",
issn = "2245-8123",
number = "1",

}

Mistillid skaber modstand. / Svensson, Christian Franklin.

In: Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift, Vol. 2017, No. 1, 03.2017, p. 13-17.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Mistillid skaber modstand

AU - Svensson, Christian Franklin

PY - 2017/3

Y1 - 2017/3

N2 - Borgerstyrede tiltag som socialøkonomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere. En tre-årig undersøgelse på Roskilde Universitet blandt socialøkonomiske virksomheder i Næstved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale formål. I højere grad end at være medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske grænser, er de det på grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.

AB - Borgerstyrede tiltag som socialøkonomiske virksomheder er en kommentar til, hvordan vi forvalter vores ressourcer og behandler vores svageste medborgere. En tre-årig undersøgelse på Roskilde Universitet blandt socialøkonomiske virksomheder i Næstved Kommune viser, at medarbejderne er markant bevidst om at arbejde med sociale formål. I højere grad end at være medlemmer af en gruppe gennem definerede fysiske grænser, er de det på grund af at dele samme humane ideer, ambitioner og aktiviteter.

UR - http://socialtlederforum.dk/

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2017

SP - 13

EP - 17

JO - Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift

JF - Social udvikling: Social- og ledelsesfagligt tidsskrift

SN - 2245-8123

IS - 1

ER -