Michel Serres: Vi er herrer over verden, men vi har ikke magt over vores egen magt

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

Abstract

Der er hele tiden myter i videnskaben og videnskab i myterne, mente den franske filosof Michel Serres, som nu er død Michel Serres, der døde i lørdags, var en stor filosofisk matematiker, der arbejdede på at forene filosofi, humanisme og religion. Serres’ tænkning er præget af en vilje til syntese, baseret på en streng matematisk formalisme og en personlig individuel stil, der går ud over videnskab og filosofi og inddrager elementer fra myter, poesi og litteratur sin kreative tænkning.
Original languageDanish
JournalKristeligt Dagblad
Pages (from-to)18
Number of pages1
ISSN0904-6054
Publication statusPublished - 8 Jun 2019

Cite this

@article{d18edd79bb0c4fcab9b17b2ede35b254,
title = "Michel Serres: Vi er herrer over verden, men vi har ikke magt over vores egen magt",
abstract = "Der er hele tiden myter i videnskaben og videnskab i myterne, mente den franske filosof Michel Serres, som nu er d{\o}d Michel Serres, der d{\o}de i l{\o}rdags, var en stor filosofisk matematiker, der arbejdede p{\aa} at forene filosofi, humanisme og religion. Serres’ t{\ae}nkning er pr{\ae}get af en vilje til syntese, baseret p{\aa} en streng matematisk formalisme og en personlig individuel stil, der g{\aa}r ud over videnskab og filosofi og inddrager elementer fra myter, poesi og litteratur sin kreative t{\ae}nkning.",
author = "Rendtorff, {Jacob Dahl}",
year = "2019",
month = "6",
day = "8",
language = "Dansk",
pages = "18",
journal = "Kristeligt Dagblad",
issn = "0904-6054",
publisher = "Kristeligt Dagblad A/S",

}

Michel Serres: Vi er herrer over verden, men vi har ikke magt over vores egen magt. / Rendtorff, Jacob Dahl.

In: Kristeligt Dagblad, 08.06.2019, p. 18.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

TY - INPR

T1 - Michel Serres: Vi er herrer over verden, men vi har ikke magt over vores egen magt

AU - Rendtorff, Jacob Dahl

PY - 2019/6/8

Y1 - 2019/6/8

N2 - Der er hele tiden myter i videnskaben og videnskab i myterne, mente den franske filosof Michel Serres, som nu er død Michel Serres, der døde i lørdags, var en stor filosofisk matematiker, der arbejdede på at forene filosofi, humanisme og religion. Serres’ tænkning er præget af en vilje til syntese, baseret på en streng matematisk formalisme og en personlig individuel stil, der går ud over videnskab og filosofi og inddrager elementer fra myter, poesi og litteratur sin kreative tænkning.

AB - Der er hele tiden myter i videnskaben og videnskab i myterne, mente den franske filosof Michel Serres, som nu er død Michel Serres, der døde i lørdags, var en stor filosofisk matematiker, der arbejdede på at forene filosofi, humanisme og religion. Serres’ tænkning er præget af en vilje til syntese, baseret på en streng matematisk formalisme og en personlig individuel stil, der går ud over videnskab og filosofi og inddrager elementer fra myter, poesi og litteratur sin kreative tænkning.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 18

JO - Kristeligt Dagblad

JF - Kristeligt Dagblad

SN - 0904-6054

ER -