Ledere, der taler - Taler, der leder

Jonas Gabrielsen (Editor), Mette Møller (Editor)

  Research output: Book/ReportAnthologyResearchpeer-review

  Abstract

  Bogen illustrerer og diskuterer den moderne ledertale – og betragter ledertalen som et led i organisationens strategiske kommunikation. Gennem sin brede tilgang til stoffet fra både udøvende ledere, erfarne konsulenter, dygtige taleskrivere og etablerede forskere i retorik og organisationsteori peger bogen på, at ledertalen er et værdifuldt redskab i moderne ledelse. Bogen rummer både teoretiske og praktiske bidrag. Bogen er fagfællebedømt.
  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherFrydenlund Academic
  Number of pages166
  ISBN (Print)978-87-7118-409-9
  Publication statusPublished - 1 Sep 2014

  Cite this

  Gabrielsen, J., & Møller, M. (Eds.) (2014). Ledere, der taler - Taler, der leder. København: Frydenlund Academic.
  Gabrielsen, Jonas (Editor) ; Møller, Mette (Editor). / Ledere, der taler - Taler, der leder. København : Frydenlund Academic, 2014. 166 p.
  @book{516800dd504c402680c68964093d1eef,
  title = "Ledere, der taler - Taler, der leder",
  abstract = "Bogen illustrerer og diskuterer den moderne ledertale – og betragter ledertalen som et led i organisationens strategiske kommunikation. Gennem sin brede tilgang til stoffet fra b{\aa}de ud{\o}vende ledere, erfarne konsulenter, dygtige taleskrivere og etablerede forskere i retorik og organisationsteori peger bogen p{\aa}, at ledertalen er et v{\ae}rdifuldt redskab i moderne ledelse. Bogen rummer b{\aa}de teoretiske og praktiske bidrag. Bogen er fagf{\ae}llebed{\o}mt.",
  keywords = "leadership, ledelsesretorik, ledertale, ledelse",
  editor = "Jonas Gabrielsen and Mette M{\o}ller",
  note = "Foruden selve redigeringen af bogen, er der forfattet en indledning p{\aa} 9 sider, ligesom et af bidragene er oversat fra engelsk af redakt{\o}rene.",
  year = "2014",
  month = "9",
  day = "1",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-7118-409-9",
  publisher = "Frydenlund Academic",

  }

  Gabrielsen, J & Møller, M (eds) 2014, Ledere, der taler - Taler, der leder. Frydenlund Academic, København.

  Ledere, der taler - Taler, der leder. / Gabrielsen, Jonas (Editor); Møller, Mette (Editor).

  København : Frydenlund Academic, 2014. 166 p.

  Research output: Book/ReportAnthologyResearchpeer-review

  TY - BOOK

  T1 - Ledere, der taler - Taler, der leder

  A2 - Gabrielsen, Jonas

  A2 - Møller, Mette

  N1 - Foruden selve redigeringen af bogen, er der forfattet en indledning på 9 sider, ligesom et af bidragene er oversat fra engelsk af redaktørene.

  PY - 2014/9/1

  Y1 - 2014/9/1

  N2 - Bogen illustrerer og diskuterer den moderne ledertale – og betragter ledertalen som et led i organisationens strategiske kommunikation. Gennem sin brede tilgang til stoffet fra både udøvende ledere, erfarne konsulenter, dygtige taleskrivere og etablerede forskere i retorik og organisationsteori peger bogen på, at ledertalen er et værdifuldt redskab i moderne ledelse. Bogen rummer både teoretiske og praktiske bidrag. Bogen er fagfællebedømt.

  AB - Bogen illustrerer og diskuterer den moderne ledertale – og betragter ledertalen som et led i organisationens strategiske kommunikation. Gennem sin brede tilgang til stoffet fra både udøvende ledere, erfarne konsulenter, dygtige taleskrivere og etablerede forskere i retorik og organisationsteori peger bogen på, at ledertalen er et værdifuldt redskab i moderne ledelse. Bogen rummer både teoretiske og praktiske bidrag. Bogen er fagfællebedømt.

  KW - leadership

  KW - ledelsesretorik

  KW - ledertale

  KW - ledelse

  M3 - Antologi

  SN - 978-87-7118-409-9

  BT - Ledere, der taler - Taler, der leder

  PB - Frydenlund Academic

  CY - København

  ER -

  Gabrielsen J, (ed.), Møller M, (ed.). Ledere, der taler - Taler, der leder. København: Frydenlund Academic, 2014. 166 p.