Lad os tale om INNOVATION

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsvøber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og præcist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de brændende spørgsmål om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.
Original languageDanish
Publication date6 Nov 2014
Publication statusPublished - 6 Nov 2014

Cite this

@misc{1004f35d57ad4599bc854c631d922c59,
title = "Lad os tale om INNOVATION",
abstract = "Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsv{\o}ber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og pr{\ae}cist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de br{\ae}ndende sp{\o}rgsm{\aa}l om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.",
author = "Jacob Torfing",
year = "2014",
month = "11",
day = "6",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Lad os tale om INNOVATION. / Torfing, Jacob.

2014, Blog.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Lad os tale om INNOVATION

AU - Torfing, Jacob

PY - 2014/11/6

Y1 - 2014/11/6

N2 - Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsvøber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og præcist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de brændende spørgsmål om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.

AB - Der er behov for innovation i den offentlige sektor, og behov for at vi taler om INNOVATION uden sproglige omsvøber og forviklinger. Vi skal udvikle et klart og præcist sprog om innovation, for kun derigennem kan vi komme videre til de brændende spørgsmål om, hvordan vi fremmer offentlig innovation, og hvordan vi leder innovationsskabelse, siger professor og innovationsekspert Jacob Torfing.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -