Kritikkens kogekunst: en håndfuld kritisable anretninger

Mikkel Hvidtfeldt Andersen (Editor), Cecilie Agnete H Thorslund (Editor)

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Appetitvækker : let og delikat hors d'oeuvre. To change you I wish to be a wiz : visuel overflod anrettet af Rasmus Pedersen. Den guddommelige spaghetti : en spirituel oplevelse tilberedt af Bobby Henderson. Literary fiction : it used to shout at society : en eksotisk perle fra det australske køkken af Nigel Krauth. Valg à la carte : folkekær tapas komponeret af Mikkel Hvidtfeldt Andersen & Cecilie Thorslund. Om den kritiske praksis tilberedt af Rasmus Willig, Anders Danielsen & Bjarke Frydensberg, som vor mor lavede den. Epilog : nydes bedst foran pejsen.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherBooks on Demand
Number of pages102
ISBN (Print)9788776913434
Publication statusPublished - 2009
Externally publishedYes

Cite this