Krønike eller kildeskrift

Research output: Contribution to journalLiterature reviewCommunication

Abstract

Review of Jørgen Hegner Christiansen and Vibeke Andersson Møller (ed.) Architectura 35, Velfærdssamfundets Bygninger og Byplanhistorisk Skrift 68. Ib Møller: På vej – som arkitekt, planlægger og landskabsarkitekt.
Original languageDanish
JournalArkitekten
Volume116
Issue number3
Pages (from-to)34-35
Number of pages1
ISSN0004-198X
Publication statusPublished - Mar 2014

Keywords

  • welfare society
  • planning
  • architecture
  • landscape design
  • architecture history

Cite this

Pagh, Jesper. / Krønike eller kildeskrift. In: Arkitekten. 2014 ; Vol. 116, No. 3. pp. 34-35.
@article{039fff30fe844c40a92830cf96a92c29,
title = "Kr{\o}nike eller kildeskrift",
abstract = "Mens velf{\ae}rdssamfundet, som vi kender det, er under hastig afmontering af et lige s{\aa} bredt politisk flertal som det, der byggede det op, er interessen for, hvad det egentlig var for noget, og hvordan det blev skabt, st{\o}rre end m{\aa}ske nogen sinde f{\o}r. Arkitekternes bidrag til velf{\ae}rdssamfundets fysiske planl{\ae}gning og design er omdrejningspunktet for to udgivelser fra Selskabet for Arkitekturhistorie og Dansk Byplanlaboratoriums Byplanhistorisk Udvalg. De g{\aa}r til sagen med meget forskellige resultater til f{\o}lge. Anmeldelse af J{\o}rgen Hegner Christiansen og Vibeke Andersson M{\o}ller (red.) Architectura 35, Velf{\ae}rdssamfundets Bygninger og Byplanhistorisk Skrift 68. Ib M{\o}ller: P{\aa} vej – som arkitekt, planl{\ae}gger og landskabsarkitekt.",
keywords = "velf{\ae}rdssamfund, planl{\ae}gning, arkitektur, landskab, arkitekturhistorie, welfare society, planning, architecture, landscape design, architecture history",
author = "Jesper Pagh",
year = "2014",
month = "3",
language = "Dansk",
volume = "116",
pages = "34--35",
journal = "Arkitekten",
issn = "0004-198X",
publisher = "Arkitektens Forlag",
number = "3",

}

Pagh, J 2014, 'Krønike eller kildeskrift', Arkitekten, vol. 116, no. 3, pp. 34-35.

Krønike eller kildeskrift. / Pagh, Jesper.

In: Arkitekten, Vol. 116, No. 3, 03.2014, p. 34-35.

Research output: Contribution to journalLiterature reviewCommunication

TY - JOUR

T1 - Krønike eller kildeskrift

AU - Pagh, Jesper

PY - 2014/3

Y1 - 2014/3

N2 - Mens velfærdssamfundet, som vi kender det, er under hastig afmontering af et lige så bredt politisk flertal som det, der byggede det op, er interessen for, hvad det egentlig var for noget, og hvordan det blev skabt, større end måske nogen sinde før. Arkitekternes bidrag til velfærdssamfundets fysiske planlægning og design er omdrejningspunktet for to udgivelser fra Selskabet for Arkitekturhistorie og Dansk Byplanlaboratoriums Byplanhistorisk Udvalg. De går til sagen med meget forskellige resultater til følge. Anmeldelse af Jørgen Hegner Christiansen og Vibeke Andersson Møller (red.) Architectura 35, Velfærdssamfundets Bygninger og Byplanhistorisk Skrift 68. Ib Møller: På vej – som arkitekt, planlægger og landskabsarkitekt.

AB - Mens velfærdssamfundet, som vi kender det, er under hastig afmontering af et lige så bredt politisk flertal som det, der byggede det op, er interessen for, hvad det egentlig var for noget, og hvordan det blev skabt, større end måske nogen sinde før. Arkitekternes bidrag til velfærdssamfundets fysiske planlægning og design er omdrejningspunktet for to udgivelser fra Selskabet for Arkitekturhistorie og Dansk Byplanlaboratoriums Byplanhistorisk Udvalg. De går til sagen med meget forskellige resultater til følge. Anmeldelse af Jørgen Hegner Christiansen og Vibeke Andersson Møller (red.) Architectura 35, Velfærdssamfundets Bygninger og Byplanhistorisk Skrift 68. Ib Møller: På vej – som arkitekt, planlægger og landskabsarkitekt.

KW - velfærdssamfund

KW - planlægning

KW - arkitektur

KW - landskab

KW - arkitekturhistorie

KW - welfare society

KW - planning

KW - architecture

KW - landscape design

KW - architecture history

M3 - Anmeldelse

VL - 116

SP - 34

EP - 35

JO - Arkitekten

JF - Arkitekten

SN - 0004-198X

IS - 3

ER -

Pagh J. Krønike eller kildeskrift. Arkitekten. 2014 Mar;116(3):34-35.