Kan vi både få gastronomiske oplevelser og redde klimaet?

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

Abstract

»Det er ikke nok at overleve« er titlen på Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal også leve. Bogtitlen dukker op når man ud fra et gastronomisk synspunkt læser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens fødevareproduktion. Kød og grøntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.
Original languageDanish
JournalBerlingske Tidende
Pages (from-to)31
Number of pages1
ISSN0106-4223
Publication statusPublished - 12 Dec 2018

Cite this

@article{12db1c6a35644c7fae26249f886e8149,
title = "Kan vi b{\aa}de f{\aa} gastronomiske oplevelser og redde klimaet?",
abstract = "»Det er ikke nok at overleve« er titlen p{\aa} Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal ogs{\aa} leve. Bogtitlen dukker op n{\aa}r man ud fra et gastronomisk synspunkt l{\ae}ser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens f{\o}devareproduktion. K{\o}d og gr{\o}ntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.",
author = "Jon Sundbo",
note = "Bem{\ae}rk at online artiklen har anden overskrift end artiklen i den trykte avis. Online titel: {"}Kan fremtidens f{\o}devarer give gastronomiske oplevelser og redde klimaet?{"}",
year = "2018",
month = "12",
day = "12",
language = "Dansk",
pages = "31",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",

}

Kan vi både få gastronomiske oplevelser og redde klimaet? / Sundbo, Jon.

In: Berlingske Tidende, 12.12.2018, p. 31.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

TY - INPR

T1 - Kan vi både få gastronomiske oplevelser og redde klimaet?

AU - Sundbo, Jon

N1 - Bemærk at online artiklen har anden overskrift end artiklen i den trykte avis. Online titel: "Kan fremtidens fødevarer give gastronomiske oplevelser og redde klimaet?"

PY - 2018/12/12

Y1 - 2018/12/12

N2 - »Det er ikke nok at overleve« er titlen på Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal også leve. Bogtitlen dukker op når man ud fra et gastronomisk synspunkt læser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens fødevareproduktion. Kød og grøntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.

AB - »Det er ikke nok at overleve« er titlen på Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal også leve. Bogtitlen dukker op når man ud fra et gastronomisk synspunkt læser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens fødevareproduktion. Kød og grøntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 31

JO - Berlingske Tidende

JF - Berlingske Tidende

SN - 0106-4223

ER -