Innvandrere og flyktingers vei mot arbeidslivet

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Artiklen præsenterer erfaringer med arbejdsrettet andetsprogsundervisning fra et oplæringscenter i Norge. Her arbejder man tæt sammen med kommunen om at tilbyde en integreret sproglærings- og beskæftigelsesindsats på baggrund af en indledende afdækning af kursistens udgangspunkt for og målsætninger med sproglæringen, og man tilpasser undervisningen til de specifikke forudsætninger og arbejdsmæssige behov og mål.
Original languageNorwegian
JournalSprogforum
Volume24
Issue number66
Pages (from-to)55-61
Number of pages7
ISSN0909-9328
Publication statusPublished - Aug 2018

Cite this

@article{fc203e4fca4343d69a3ae5a0e9cb115f,
title = "Innvandrere og flyktingers vei mot arbeidslivet",
abstract = "Artiklen pr{\ae}senterer erfaringer med arbejdsrettet andetsprogsundervisning fra et opl{\ae}ringscenter i Norge. Her arbejder man t{\ae}t sammen med kommunen om at tilbyde en integreret sprogl{\ae}rings- og besk{\ae}ftigelsesindsats p{\aa} baggrund af en indledende afd{\ae}kning af kursistens udgangspunkt for og m{\aa}ls{\ae}tninger med sprogl{\ae}ringen, og man tilpasser undervisningen til de specifikke foruds{\ae}tninger og arbejdsm{\ae}ssige behov og m{\aa}l.",
keywords = "Arbejdsrettet andetsprog",
author = "Aud Blaker and Pedersen, {Michael Svendsen}",
year = "2018",
month = "8",
language = "Norsk",
volume = "24",
pages = "55--61",
journal = "Sprogforum",
issn = "0909-9328",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",
number = "66",

}

Blaker, A & Pedersen, MS 2018, 'Innvandrere og flyktingers vei mot arbeidslivet', Sprogforum, vol. 24, no. 66, pp. 55-61.

Innvandrere og flyktingers vei mot arbeidslivet. / Blaker, Aud; Pedersen, Michael Svendsen .

In: Sprogforum, Vol. 24, No. 66, 08.2018, p. 55-61.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Innvandrere og flyktingers vei mot arbeidslivet

AU - Blaker, Aud

AU - Pedersen, Michael Svendsen

PY - 2018/8

Y1 - 2018/8

N2 - Artiklen præsenterer erfaringer med arbejdsrettet andetsprogsundervisning fra et oplæringscenter i Norge. Her arbejder man tæt sammen med kommunen om at tilbyde en integreret sproglærings- og beskæftigelsesindsats på baggrund af en indledende afdækning af kursistens udgangspunkt for og målsætninger med sproglæringen, og man tilpasser undervisningen til de specifikke forudsætninger og arbejdsmæssige behov og mål.

AB - Artiklen præsenterer erfaringer med arbejdsrettet andetsprogsundervisning fra et oplæringscenter i Norge. Her arbejder man tæt sammen med kommunen om at tilbyde en integreret sproglærings- og beskæftigelsesindsats på baggrund af en indledende afdækning af kursistens udgangspunkt for og målsætninger med sproglæringen, og man tilpasser undervisningen til de specifikke forudsætninger og arbejdsmæssige behov og mål.

KW - Arbejdsrettet andetsprog

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 24

SP - 55

EP - 61

JO - Sprogforum

JF - Sprogforum

SN - 0909-9328

IS - 66

ER -