Hvad kan vi lære af "DrengeAkademiet"?

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

Abstract

Med Dansk Pædagogisk Tidsskrifts temanummer om drenge, unge mænd og uddannelse er det oplagt i denne kommentar at se nærmere på, hvordan LøkkeFondens initiativ omkring drenge og uddannelse – DrengeAkademiet – kan bidrage til denne diskussion. Siden initiativet blev en realitet i 2012 har der været ganske meget offentlig fokus på netop dette, nok ikke mindst fordi det er LøkkeFonden, stiftet af statsminister Lars Løkke Rasmussen, der står bag.
Original languageDanish
JournalDansk Paedagogisk Tidsskrift
Volume2016
Issue number1
ISSN0904-2393
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@article{ef2f7ebd991d4a8e9b8d07949be12f0f,
title = "Hvad kan vi l{\ae}re af {"}DrengeAkademiet{"}?",
abstract = "Med Dansk P{\ae}dagogisk Tidsskrifts temanummer om drenge, unge m{\ae}nd og uddannelse er det oplagt i denne kommentar at se n{\ae}rmere p{\aa}, hvordan L{\o}kkeFondens initiativ omkring drenge og uddannelse – DrengeAkademiet – kan bidrage til denne diskussion. Siden initiativet blev en realitet i 2012 har der v{\ae}ret ganske meget offentlig fokus p{\aa} netop dette, nok ikke mindst fordi det er L{\o}kkeFonden, stiftet af statsminister Lars L{\o}kke Rasmussen, der st{\aa}r bag.",
author = "Jan Kampmann",
year = "2016",
language = "Dansk",
volume = "2016",
journal = "Dansk Paedagogisk Tidsskrift",
issn = "0904-2393",
publisher = "Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift",
number = "1",

}

Hvad kan vi lære af "DrengeAkademiet"? / Kampmann, Jan.

In: Dansk Paedagogisk Tidsskrift, Vol. 2016, No. 1, 2016.

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

TY - JOUR

T1 - Hvad kan vi lære af "DrengeAkademiet"?

AU - Kampmann, Jan

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Med Dansk Pædagogisk Tidsskrifts temanummer om drenge, unge mænd og uddannelse er det oplagt i denne kommentar at se nærmere på, hvordan LøkkeFondens initiativ omkring drenge og uddannelse – DrengeAkademiet – kan bidrage til denne diskussion. Siden initiativet blev en realitet i 2012 har der været ganske meget offentlig fokus på netop dette, nok ikke mindst fordi det er LøkkeFonden, stiftet af statsminister Lars Løkke Rasmussen, der står bag.

AB - Med Dansk Pædagogisk Tidsskrifts temanummer om drenge, unge mænd og uddannelse er det oplagt i denne kommentar at se nærmere på, hvordan LøkkeFondens initiativ omkring drenge og uddannelse – DrengeAkademiet – kan bidrage til denne diskussion. Siden initiativet blev en realitet i 2012 har der været ganske meget offentlig fokus på netop dette, nok ikke mindst fordi det er LøkkeFonden, stiftet af statsminister Lars Løkke Rasmussen, der står bag.

M3 - Kommentar/debat

VL - 2016

JO - Dansk Paedagogisk Tidsskrift

JF - Dansk Paedagogisk Tidsskrift

SN - 0904-2393

IS - 1

ER -