http://spiloghverdag.dk/

Anne Birgitte Brus (Producer), Anne Mette Thorhauge (Producer), Andreas Lindegaard Gregersen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Hjemmeside for projektet 'Computerspil og hverdagsliv'
Original languageDanish
Publication date2015
Media of outputweb
Publication statusPublished - 2015

Cite this

Brus, A. B. (Producer), Thorhauge, A. M. (Producer), & Gregersen, A. L. (Producer). (2015). http://spiloghverdag.dk/. Sound/Visual production (digital)
Brus, Anne Birgitte (Producer) ; Thorhauge, Anne Mette (Producer) ; Gregersen, Andreas Lindegaard (Producer). / http://spiloghverdag.dk/. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{f07ed3c88054468782d3b9f0e2ea1e59,
title = "http://spiloghverdag.dk/",
abstract = "Hjemmeside for projektet 'Computerspil og hverdagsliv'",
keywords = "B{\o}rn, computerspil, computerspilvaner, Danmark, hverdagsliv",
author = "Brus, {Anne Birgitte} and Thorhauge, {Anne Mette} and Gregersen, {Andreas Lindegaard}",
note = "Projektet Computerspil og hverdagsliv s{\ae}tter fokus computerspil og spillevaner i hverdagen. Det er finansieret af ludomanimidlerne. Projektet har til form{\aa}l at anl{\ae}gge en sociologisk funderet vinkel p{\aa} problematiske spillevaner. Det vil sige, fremfor p{\aa} forh{\aa}nd antage, at der er tale om et psykologisk defineret “afh{\ae}ngighedsproblem” {\o}nsker vi at se spillevanerne – normale s{\aa}vel som afvigende – i sammenh{\ae}ng med den hverdag, de optr{\ae}der i, og beskrive eventuelle problemer eller konflikter p{\aa} det grundlag. Projektet best{\aa}r i to overordnede dele: En sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse og en interviewunders{\o}gelse. Sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelsen blev gennemf{\o}rt i efter{\aa}ret 2014 og har til form{\aa}l at afd{\ae}kke generelle spillevaner blandt 10-18{\aa}rige i Danmark. Interviewunders{\o}gelsen l{\o}ber i efter{\aa}ret 2015 og har til form{\aa}l at studere udvalgte spillem{\o}nstre i deres hverdagssammenh{\ae}ng. Der er forel{\o}big planlagt en bog, en antologi og et kommunikationsmateriale i forl{\ae}ngelse af projektet. Nyt materiale vil l{\o}bende blive publiceret her p{\aa} sitet.",
year = "2015",
language = "Dansk",

}

Brus, AB, Thorhauge, AM & Gregersen, AL, http://spiloghverdag.dk/, 2015, Sound/Visual production (digital).
http://spiloghverdag.dk/. Brus, Anne Birgitte (Producer); Thorhauge, Anne Mette (Producer); Gregersen, Andreas Lindegaard (Producer). 2015.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - http://spiloghverdag.dk/

A2 - Brus, Anne Birgitte

A2 - Thorhauge, Anne Mette

A2 - Gregersen, Andreas Lindegaard

N1 - Projektet Computerspil og hverdagsliv sætter fokus computerspil og spillevaner i hverdagen. Det er finansieret af ludomanimidlerne. Projektet har til formål at anlægge en sociologisk funderet vinkel på problematiske spillevaner. Det vil sige, fremfor på forhånd antage, at der er tale om et psykologisk defineret “afhængighedsproblem” ønsker vi at se spillevanerne – normale såvel som afvigende – i sammenhæng med den hverdag, de optræder i, og beskrive eventuelle problemer eller konflikter på det grundlag. Projektet består i to overordnede dele: En spørgeskemaundersøgelse og en interviewundersøgelse. Spørgeskemaundersøgelsen blev gennemført i efteråret 2014 og har til formål at afdække generelle spillevaner blandt 10-18årige i Danmark. Interviewundersøgelsen løber i efteråret 2015 og har til formål at studere udvalgte spillemønstre i deres hverdagssammenhæng. Der er foreløbig planlagt en bog, en antologi og et kommunikationsmateriale i forlængelse af projektet. Nyt materiale vil løbende blive publiceret her på sitet.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Hjemmeside for projektet 'Computerspil og hverdagsliv'

AB - Hjemmeside for projektet 'Computerspil og hverdagsliv'

KW - Børn

KW - computerspil

KW - computerspilvaner

KW - Danmark

KW - hverdagsliv

UR - http://spiloghverdag.dk

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

ER -

Brus AB (Producer), Thorhauge AM (Producer), Gregersen AL (Producer). http://spiloghverdag.dk/ 2015.