Forslag til en dansk energipolitik

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Original languageDanish
Title of host publicationForslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft : en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft
Number of pages6
Volume7
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherOrganisationen til Oplysning om Atomkraft
Publication date1975
Pages5-11
Publication statusPublished - 1975
Externally publishedYes
SeriesOOA-Særtryk
Number7
ISSN0105-4899

Cite this

Sørensen, B. (1975). Forslag til en dansk energipolitik. In Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft (Vol. 7, pp. 5-11). København: Organisationen til Oplysning om Atomkraft. OOA-Særtryk, No. 7
Sørensen, Bent. / Forslag til en dansk energipolitik. Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. Vol. 7 København : Organisationen til Oplysning om Atomkraft, 1975. pp. 5-11 (OOA-Særtryk; No. 7).
@inbook{9dded2004b1e11dc9e34000ea68e967b,
title = "Forslag til en dansk energipolitik",
author = "Bent S{\o}rensen",
year = "1975",
language = "Dansk",
volume = "7",
pages = "5--11",
booktitle = "Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft",
publisher = "Organisationen til Oplysning om Atomkraft",

}

Sørensen, B 1975, Forslag til en dansk energipolitik. in Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. vol. 7, Organisationen til Oplysning om Atomkraft, København, OOA-Særtryk, no. 7, pp. 5-11.

Forslag til en dansk energipolitik. / Sørensen, Bent.

Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. Vol. 7 København : Organisationen til Oplysning om Atomkraft, 1975. p. 5-11 (OOA-Særtryk; No. 7).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

TY - GEN

T1 - Forslag til en dansk energipolitik

AU - Sørensen, Bent

PY - 1975

Y1 - 1975

M3 - Bidrag til rapport

VL - 7

SP - 5

EP - 11

BT - Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft

PB - Organisationen til Oplysning om Atomkraft

CY - København

ER -

Sørensen B. Forslag til en dansk energipolitik. In Forslag til en dansk energipolitik : energiforsyning uden atomkraft: en artikelsamling om alternative energikilder og om mulighederne for at dække Danmarks forsyningsbehov uden atomkraftorganisationen til oplysning om Atomkraft. Vol. 7. København: Organisationen til Oplysning om Atomkraft. 1975. p. 5-11. (OOA-Særtryk; No. 7).