Feltarbejde i demokratiets tjeneste

Refleksioner af og for danske internationale valgobservatører

Kirsten Mogensen, Stig Skovbo, Ib Kok Hansen

Research output: Book/ReportBookCommunication

Abstract

Forord ved Jørgen Elklit og Merete Bech Seeberg.
Bogen er skrevet af tre erfarne valgobservatører på opfordring fra NIRAS, som administrerer Udenrigsministeriets Freds og Stabiliserings Beredskab (FSB). Den indeholder en kombination af forsknings-baseret viden, praktiske erfaringer fra arbejdet som observatører af valg i store dele af verden og eksempler på dilemmaer, som observatører møder i felten.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherNiras
Number of pages82
Commissioning bodyNIRAS, FSB-afdelingen
Publication statusPublished - 2018
EventFSB Workshop om Valghåndbogen 17. april 2018 - Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads, København, Denmark
Duration: 17 Apr 201817 Apr 2018

Workshop

WorkshopFSB Workshop om Valghåndbogen 17. april 2018
LocationEigtveds Pakhus, Asiatisk Plads
CountryDenmark
CityKøbenhavn
Period17/04/201817/04/2018

Cite this

@book{149b105e4f0947f5a3d1a2a510475b51,
title = "Feltarbejde i demokratiets tjeneste: Refleksioner af og for danske internationale valgobservat{\o}rer",
abstract = "Forord ved J{\o}rgen Elklit og Merete Bech Seeberg.Bogen er skrevet af tre erfarne valgobservat{\o}rer p{\aa} opfordring fra NIRAS, som administrerer Udenrigsministeriets Freds og Stabiliserings Beredskab (FSB). Den indeholder en kombination af forsknings-baseret viden, praktiske erfaringer fra arbejdet som observat{\o}rer af valg i store dele af verden og eksempler p{\aa} dilemmaer, som observat{\o}rer m{\o}der i felten.",
keywords = "Valgobservation, Neutralitet, Upartiskhed, Projektledelse, Dilemma, Tillid, Diplomati, Internationalt samarbejde",
author = "Kirsten Mogensen and Stig Skovbo and {Kok Hansen}, Ib",
note = "Bogens indhold er alene udtryk for forfatternes egne holdninger og erfaringer. Bogen er blevet til med {\o}konomisk st{\o}tte fra Udenrigsministeriet. Forside foto: Hasse Resenbro Trykt af: Dystan & Rosenberg Pr{\ae}sentation af bogen i Eigtveds Pakhus 17. april 2018. Velkomst ved Trine Louise M{\aa}g{\aa}rd Hansen, Udenrigsministeriet.",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Niras",

}

Feltarbejde i demokratiets tjeneste : Refleksioner af og for danske internationale valgobservatører. / Mogensen, Kirsten; Skovbo, Stig; Kok Hansen, Ib .

København : Niras, 2018. 82 p.

Research output: Book/ReportBookCommunication

TY - BOOK

T1 - Feltarbejde i demokratiets tjeneste

T2 - Refleksioner af og for danske internationale valgobservatører

AU - Mogensen, Kirsten

AU - Skovbo, Stig

AU - Kok Hansen, Ib

N1 - Bogens indhold er alene udtryk for forfatternes egne holdninger og erfaringer. Bogen er blevet til med økonomisk støtte fra Udenrigsministeriet. Forside foto: Hasse Resenbro Trykt af: Dystan & Rosenberg Præsentation af bogen i Eigtveds Pakhus 17. april 2018. Velkomst ved Trine Louise Mågård Hansen, Udenrigsministeriet.

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Forord ved Jørgen Elklit og Merete Bech Seeberg.Bogen er skrevet af tre erfarne valgobservatører på opfordring fra NIRAS, som administrerer Udenrigsministeriets Freds og Stabiliserings Beredskab (FSB). Den indeholder en kombination af forsknings-baseret viden, praktiske erfaringer fra arbejdet som observatører af valg i store dele af verden og eksempler på dilemmaer, som observatører møder i felten.

AB - Forord ved Jørgen Elklit og Merete Bech Seeberg.Bogen er skrevet af tre erfarne valgobservatører på opfordring fra NIRAS, som administrerer Udenrigsministeriets Freds og Stabiliserings Beredskab (FSB). Den indeholder en kombination af forsknings-baseret viden, praktiske erfaringer fra arbejdet som observatører af valg i store dele af verden og eksempler på dilemmaer, som observatører møder i felten.

KW - Valgobservation

KW - Neutralitet

KW - Upartiskhed

KW - Projektledelse

KW - Dilemma

KW - Tillid

KW - Diplomati

KW - Internationalt samarbejde

M3 - Bog

BT - Feltarbejde i demokratiets tjeneste

PB - Niras

CY - København

ER -