Er der flest antioxidanter i vin eller rødbedesaft?

Biljana Mojsoska, Lukasz Muszala, Lone Ebdrup, Torben Lund

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Abstract

Det svar er vi nu et skridt nærmere, efter at vi i et bachelorprojekt har studeret den
antioxidative kapacitet i vin sammenlignet med den i rødbedesaft. Den antioxidative
kapacitet blev bestemt vha. to kemiske assays: DPPH og FRAP samt ved flow-injection koblet til en elektrokemisk fl owcelledetektor (ECD) beregnet til HPLC
Original languageDanish
JournalDansk Kemi
Volume91
Issue number9
Pages (from-to)24-28
Number of pages5
ISSN0011-6335
Publication statusPublished - 2010

Cite this

Mojsoska, B., Muszala, L., Ebdrup, L., & Lund, T. (2010). Er der flest antioxidanter i vin eller rødbedesaft? Dansk Kemi, 91(9), 24-28.
Mojsoska, Biljana ; Muszala, Lukasz ; Ebdrup, Lone ; Lund, Torben. / Er der flest antioxidanter i vin eller rødbedesaft?. In: Dansk Kemi. 2010 ; Vol. 91, No. 9. pp. 24-28.
@article{49da923e381c4b0f9c314a6c9fe26ac4,
title = "Er der flest antioxidanter i vin eller r{\o}dbedesaft?",
abstract = "Det svar er vi nu et skridt n{\ae}rmere, efter at vi i et bachelorprojekt har studeret den antioxidative kapacitet i vin sammenlignet med den i r{\o}dbedesaft. Den antioxidative kapacitet blev bestemt vha. to kemiske assays: DPPH og FRAP samt ved flow-injection koblet til en elektrokemisk fl owcelledetektor (ECD) beregnet til HPLC",
author = "Biljana Mojsoska and Lukasz Muszala and Lone Ebdrup and Torben Lund",
year = "2010",
language = "Dansk",
volume = "91",
pages = "24--28",
journal = "Dansk Kemi",
issn = "0011-6335",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "9",

}

Mojsoska, B, Muszala, L, Ebdrup, L & Lund, T 2010, 'Er der flest antioxidanter i vin eller rødbedesaft?', Dansk Kemi, vol. 91, no. 9, pp. 24-28.

Er der flest antioxidanter i vin eller rødbedesaft? / Mojsoska, Biljana; Muszala, Lukasz; Ebdrup, Lone; Lund, Torben.

In: Dansk Kemi, Vol. 91, No. 9, 2010, p. 24-28.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

TY - JOUR

T1 - Er der flest antioxidanter i vin eller rødbedesaft?

AU - Mojsoska, Biljana

AU - Muszala, Lukasz

AU - Ebdrup, Lone

AU - Lund, Torben

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Det svar er vi nu et skridt nærmere, efter at vi i et bachelorprojekt har studeret den antioxidative kapacitet i vin sammenlignet med den i rødbedesaft. Den antioxidative kapacitet blev bestemt vha. to kemiske assays: DPPH og FRAP samt ved flow-injection koblet til en elektrokemisk fl owcelledetektor (ECD) beregnet til HPLC

AB - Det svar er vi nu et skridt nærmere, efter at vi i et bachelorprojekt har studeret den antioxidative kapacitet i vin sammenlignet med den i rødbedesaft. Den antioxidative kapacitet blev bestemt vha. to kemiske assays: DPPH og FRAP samt ved flow-injection koblet til en elektrokemisk fl owcelledetektor (ECD) beregnet til HPLC

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 91

SP - 24

EP - 28

JO - Dansk Kemi

JF - Dansk Kemi

SN - 0011-6335

IS - 9

ER -

Mojsoska B, Muszala L, Ebdrup L, Lund T. Er der flest antioxidanter i vin eller rødbedesaft? Dansk Kemi. 2010;91(9):24-28.