Digital signatur

En eksemplarisk analyse af en teknologis indre mekanismer og processer

Research output: Book/ReportCompendium/lecture notesEducation

Abstract

Artiklen er et case-studium af digital signatur.
Formålet er at redegøre for begrebet "en teknologis indre mekanismer og processer". Meget kort sagt henviser begrebet til hvordan en given teknologi virker.
Artiklen søger at være eksemplarisk i den forstand som kendes fra Martin Wagenschein og andre med tilknytning til den tyske reformpædagogiske tradition. Her betyder eksemplarisk at en case kan afspejle det generelle. Artiklen har således både til formål at analysere casen om digital signatur og at belyse det generelle begreb om indre mekanismer og processer.
Original languageDanish
Place of PublicationRoskilde
PublisherRoskilde Universitet
Number of pages58
Publication statusPublished - 17 Dec 2018

Cite this

@book{64f0bc3a8c654c0bb90a398567f59620,
title = "Digital signatur: En eksemplarisk analyse af en teknologis indre mekanismer og processer",
abstract = "Artiklen er et case-studium af digital signatur.Form{\aa}let er at redeg{\o}re for begrebet {"}en teknologis indre mekanismer og processer{"}. Meget kort sagt henviser begrebet til hvordan en given teknologi virker.Artiklen s{\o}ger at v{\ae}re eksemplarisk i den forstand som kendes fra Martin Wagenschein og andre med tilknytning til den tyske reformp{\ae}dagogiske tradition. Her betyder eksemplarisk at en case kan afspejle det generelle. Artiklen har s{\aa}ledes b{\aa}de til form{\aa}l at analysere casen om digital signatur og at belyse det generelle begreb om indre mekanismer og processer.",
keywords = "Digital signatur, Indre mekanismer, Operationelt princip",
author = "Niels J{\o}rgensen",
year = "2018",
month = "12",
day = "17",
language = "Dansk",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

Digital signatur : En eksemplarisk analyse af en teknologis indre mekanismer og processer. / Jørgensen, Niels.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2018. 58 p.

Research output: Book/ReportCompendium/lecture notesEducation

TY - BOOK

T1 - Digital signatur

T2 - En eksemplarisk analyse af en teknologis indre mekanismer og processer

AU - Jørgensen, Niels

PY - 2018/12/17

Y1 - 2018/12/17

N2 - Artiklen er et case-studium af digital signatur.Formålet er at redegøre for begrebet "en teknologis indre mekanismer og processer". Meget kort sagt henviser begrebet til hvordan en given teknologi virker.Artiklen søger at være eksemplarisk i den forstand som kendes fra Martin Wagenschein og andre med tilknytning til den tyske reformpædagogiske tradition. Her betyder eksemplarisk at en case kan afspejle det generelle. Artiklen har således både til formål at analysere casen om digital signatur og at belyse det generelle begreb om indre mekanismer og processer.

AB - Artiklen er et case-studium af digital signatur.Formålet er at redegøre for begrebet "en teknologis indre mekanismer og processer". Meget kort sagt henviser begrebet til hvordan en given teknologi virker.Artiklen søger at være eksemplarisk i den forstand som kendes fra Martin Wagenschein og andre med tilknytning til den tyske reformpædagogiske tradition. Her betyder eksemplarisk at en case kan afspejle det generelle. Artiklen har således både til formål at analysere casen om digital signatur og at belyse det generelle begreb om indre mekanismer og processer.

KW - Digital signatur

KW - Indre mekanismer

KW - Operationelt princip

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Digital signatur

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

ER -