Dialog og konkurrence

eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer

Peter Holm Jacobsen, Kristian Kreiner

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

Abstract

Bogen dokumenterer og analyserer forløbet af en konkret, meget usædvanlig arkitektkonkurrence. Konkurrenceprocessen var længere og mere kompliceret end normalt. Fx blev usædvanligt mange eksperter og interessenter involveret og tilknyttet undervejs. Men det mest usædvanlige var kravet om, at de konkurrerende arkitektteams skulle fortælle hinanden om deres løsninger og ideer under selve konkurrencen - og at de have lov til at bruge denne viden i deres egne forslag. Man må spørge sig selv, hvilken form for konkurrence der opstår under sådanne betingelser.
Original languageDanish
Place of PublicationFrederiksberg
PublisherSamfundslitteratur
Number of pages288
ISBN (Print)9788776830335
Publication statusPublished - 2012

Cite this

Jacobsen, P. H., & Kreiner, K. (2012). Dialog og konkurrence: eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
Jacobsen, Peter Holm ; Kreiner, Kristian. / Dialog og konkurrence : eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2012. 288 p.
@book{4321b397dcab4a0bb878be519335cd8f,
title = "Dialog og konkurrence: eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer",
abstract = "Bogen dokumenterer og analyserer forl{\o}bet af en konkret, meget us{\ae}dvanlig arkitektkonkurrence. Konkurrenceprocessen var l{\ae}ngere og mere kompliceret end normalt. Fx blev us{\ae}dvanligt mange eksperter og interessenter involveret og tilknyttet undervejs. Men det mest us{\ae}dvanlige var kravet om, at de konkurrerende arkitektteams skulle fort{\ae}lle hinanden om deres l{\o}sninger og ideer under selve konkurrencen - og at de have lov til at bruge denne viden i deres egne forslag. Man m{\aa} sp{\o}rge sig selv, hvilken form for konkurrence der opst{\aa}r under s{\aa}danne betingelser.",
author = "Jacobsen, {Peter Holm} and Kristian Kreiner",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "9788776830335",
publisher = "Samfundslitteratur",

}

Jacobsen, PH & Kreiner, K 2012, Dialog og konkurrence: eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

Dialog og konkurrence : eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer. / Jacobsen, Peter Holm; Kreiner, Kristian.

Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2012. 288 p.

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

TY - BOOK

T1 - Dialog og konkurrence

T2 - eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer

AU - Jacobsen, Peter Holm

AU - Kreiner, Kristian

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Bogen dokumenterer og analyserer forløbet af en konkret, meget usædvanlig arkitektkonkurrence. Konkurrenceprocessen var længere og mere kompliceret end normalt. Fx blev usædvanligt mange eksperter og interessenter involveret og tilknyttet undervejs. Men det mest usædvanlige var kravet om, at de konkurrerende arkitektteams skulle fortælle hinanden om deres løsninger og ideer under selve konkurrencen - og at de have lov til at bruge denne viden i deres egne forslag. Man må spørge sig selv, hvilken form for konkurrence der opstår under sådanne betingelser.

AB - Bogen dokumenterer og analyserer forløbet af en konkret, meget usædvanlig arkitektkonkurrence. Konkurrenceprocessen var længere og mere kompliceret end normalt. Fx blev usædvanligt mange eksperter og interessenter involveret og tilknyttet undervejs. Men det mest usædvanlige var kravet om, at de konkurrerende arkitektteams skulle fortælle hinanden om deres løsninger og ideer under selve konkurrencen - og at de have lov til at bruge denne viden i deres egne forslag. Man må spørge sig selv, hvilken form for konkurrence der opstår under sådanne betingelser.

M3 - Bog

SN - 9788776830335

BT - Dialog og konkurrence

PB - Samfundslitteratur

CY - Frederiksberg

ER -

Jacobsen PH, Kreiner K. Dialog og konkurrence: eksperimenter med nye arkitektkonkurrenceformer. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2012. 288 p.