Der er alt for lidt at komme efter

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

Abstract

For fem år siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger få den digitale signatur jævnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den én eneste gang. Borgere med hyppig rutinemæssig brug af digital signatur er der kun ganske få af. Årsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!
Original languageDanish
JournalIngenioeren
Pages (from-to)21
ISSN0105-6220
Publication statusPublished - 9 Nov 2007

Cite this

@article{6557e640af0c11dc93d5000ea68e967b,
title = "Der er alt for lidt at komme efter",
abstract = "For fem {\aa}r siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger f{\aa} den digitale signatur j{\ae}vnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den {\'e}n eneste gang. Borgere med hyppig rutinem{\ae}ssig brug af digital signatur er der kun ganske f{\aa} af. {\AA}rsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!",
author = "Jan Pries-Heje",
year = "2007",
month = "11",
day = "9",
language = "Dansk",
pages = "21",
journal = "Ingenioeren",
issn = "0105-6220",
publisher = "Mediehuset Ingenioeren A/S",

}

Der er alt for lidt at komme efter. / Pries-Heje, Jan.

In: Ingenioeren, 09.11.2007, p. 21.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

TY - INPR

T1 - Der er alt for lidt at komme efter

AU - Pries-Heje, Jan

PY - 2007/11/9

Y1 - 2007/11/9

N2 - For fem år siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger få den digitale signatur jævnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den én eneste gang. Borgere med hyppig rutinemæssig brug af digital signatur er der kun ganske få af. Årsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!

AB - For fem år siden blev digital signatur lanceret. Alle danskere skulle med den kunne hente information og service fra det offentlige, samt underskrive ting digitalt. I dag bruger få den digitale signatur jævnligt i relation til det offentlige. Mange har hentet en digital signatur, men kun brugt den én eneste gang. Borgere med hyppig rutinemæssig brug af digital signatur er der kun ganske få af. Årsagen er simpel; der er alt for lidt at komme efter!

M3 - Bidrag til avis - Kronik

SP - 21

JO - Ingenioeren

JF - Ingenioeren

SN - 0105-6220

ER -