Den modige leder

Karsten Mellon (Editor)

Research output: Book/ReportAnthologyResearch

Abstract

Hvad vil det sige at være en modig leder? Hvem kan siges at handle modigt i forvaltningen af sine ledelsesopgaver? Hvem har mod i organisationen, og handler det om evnen til at turde sige fra eller måske til?

Der er ingen tvivl om, at begrebet mod er et fascinerende begreb. Denne antologi søger at komme ideen om mod i ledelse nærmere. Det gøres igennem artikler om, hvad mod er for en størrelse, og hvordan den kan forstås i forhold til ledelse. Ligeledes indeholder antologien artikler, der undersøger mod i bestemte store eller små kontekster så som mod i ledelse hos topledere i den offentlige forvaltning eller hos skolelederen. Mod i ledelse kan både give konkrete bud på, hvordan mod kan udøves i det komplekse ledelsesfelt, men det kan også give anledning til mere abstrakte overvejelser over, hvordan ledelse, medarbejdere, skole og samskabelse kan finde sted på helt nye måder.
Original languageDanish
Place of PublicationFrederikshavn
PublisherDafolo
Number of pages222
ISBN (Print)978-87-7160-714-7
Publication statusPublished - 2018
SeriesLedelse for Læring
ISSN2246-8994

Cite this

Mellon, K. (Ed.) (2018). Den modige leder. Frederikshavn: Dafolo. Ledelse for Læring
Mellon, Karsten (Editor). / Den modige leder. Frederikshavn : Dafolo, 2018. 222 p. (Ledelse for Læring).
@book{8bb2aa9bc4884816ac038b2319ea4595,
title = "Den modige leder",
abstract = "Hvad vil det sige at v{\ae}re en modig leder? Hvem kan siges at handle modigt i forvaltningen af sine ledelsesopgaver? Hvem har mod i organisationen, og handler det om evnen til at turde sige fra eller m{\aa}ske til?Der er ingen tvivl om, at begrebet mod er et fascinerende begreb. Denne antologi s{\o}ger at komme ideen om mod i ledelse n{\ae}rmere. Det g{\o}res igennem artikler om, hvad mod er for en st{\o}rrelse, og hvordan den kan forst{\aa}s i forhold til ledelse. Ligeledes indeholder antologien artikler, der unders{\o}ger mod i bestemte store eller sm{\aa} kontekster s{\aa} som mod i ledelse hos topledere i den offentlige forvaltning eller hos skolelederen. Mod i ledelse kan b{\aa}de give konkrete bud p{\aa}, hvordan mod kan ud{\o}ves i det komplekse ledelsesfelt, men det kan ogs{\aa} give anledning til mere abstrakte overvejelser over, hvordan ledelse, medarbejdere, skole og samskabelse kan finde sted p{\aa} helt nye m{\aa}der.",
keywords = "Mod, Ledelse, Modighed, Leder, Courage, Ledelsesrum",
editor = "Karsten Mellon",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7160-714-7",
publisher = "Dafolo",

}

Mellon, K (ed.) 2018, Den modige leder. Ledelse for Læring, Dafolo, Frederikshavn.

Den modige leder. / Mellon, Karsten (Editor).

Frederikshavn : Dafolo, 2018. 222 p. (Ledelse for Læring).

Research output: Book/ReportAnthologyResearch

TY - BOOK

T1 - Den modige leder

A2 - Mellon, Karsten

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Hvad vil det sige at være en modig leder? Hvem kan siges at handle modigt i forvaltningen af sine ledelsesopgaver? Hvem har mod i organisationen, og handler det om evnen til at turde sige fra eller måske til?Der er ingen tvivl om, at begrebet mod er et fascinerende begreb. Denne antologi søger at komme ideen om mod i ledelse nærmere. Det gøres igennem artikler om, hvad mod er for en størrelse, og hvordan den kan forstås i forhold til ledelse. Ligeledes indeholder antologien artikler, der undersøger mod i bestemte store eller små kontekster så som mod i ledelse hos topledere i den offentlige forvaltning eller hos skolelederen. Mod i ledelse kan både give konkrete bud på, hvordan mod kan udøves i det komplekse ledelsesfelt, men det kan også give anledning til mere abstrakte overvejelser over, hvordan ledelse, medarbejdere, skole og samskabelse kan finde sted på helt nye måder.

AB - Hvad vil det sige at være en modig leder? Hvem kan siges at handle modigt i forvaltningen af sine ledelsesopgaver? Hvem har mod i organisationen, og handler det om evnen til at turde sige fra eller måske til?Der er ingen tvivl om, at begrebet mod er et fascinerende begreb. Denne antologi søger at komme ideen om mod i ledelse nærmere. Det gøres igennem artikler om, hvad mod er for en størrelse, og hvordan den kan forstås i forhold til ledelse. Ligeledes indeholder antologien artikler, der undersøger mod i bestemte store eller små kontekster så som mod i ledelse hos topledere i den offentlige forvaltning eller hos skolelederen. Mod i ledelse kan både give konkrete bud på, hvordan mod kan udøves i det komplekse ledelsesfelt, men det kan også give anledning til mere abstrakte overvejelser over, hvordan ledelse, medarbejdere, skole og samskabelse kan finde sted på helt nye måder.

KW - Mod

KW - Ledelse

KW - Modighed

KW - Leder

KW - Courage

KW - Ledelsesrum

UR - https://www.dafolo-online.dk/bestil-b%C3%B8ger-og-tryksager-direkte-i-vores-onlinebutik/ledelse-for-l%C3%A6ring-den-modige-leder-7843

M3 - Antologi

SN - 978-87-7160-714-7

BT - Den modige leder

PB - Dafolo

CY - Frederikshavn

ER -

Mellon K, (ed.). Den modige leder. Frederikshavn: Dafolo, 2018. 222 p. (Ledelse for Læring).