Deltagelsens æstetik

Ulrik Schmidt (Editor), Sara Malou Strandvad (Editor), Kristine Samson (Editor), Anja Mølle Lindelof (Editor), Mikkel Bolt (Editor)

Research output: Book/ReportAnthologyResearchpeer-review

Abstract

Vi lever på mange måder i en deltagelseskultur. Kunsten, medierne, offentlige og kommercielle aktører og hverdagslivets sociale fællesskaber har i stigende grad gjort deltagelsen til et oplevelsesmæssigt og organisatorisk omdrejningspunkt.

Omstændighederne for og betydningerne af denne aktuelle deltagelseskultur savner imidlertid stadig en kritisk og mere indgående belysning. Trods en efterhånden omfattende litteratur på området forbliver det stadig et uafklaret spørgsmål, hvad det overhovedet vil sige at deltage.
Original languageDanish
Place of PublicationAarhus
PublisherKultur & Klasse
Volume43
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Schmidt, U., Strandvad, S. M., Samson, K., Lindelof, A. M., & Bolt, M. (Eds.) (2014). Deltagelsens æstetik. Aarhus: Kultur & Klasse.
@book{5a0f33fdda39463d92d76146224f0a7d,
title = "Deltagelsens {\ae}stetik",
abstract = "Vi lever p{\aa} mange m{\aa}der i en deltagelseskultur. Kunsten, medierne, offentlige og kommercielle akt{\o}rer og hverdagslivets sociale f{\ae}llesskaber har i stigende grad gjort deltagelsen til et oplevelsesm{\ae}ssigt og organisatorisk omdrejningspunkt. Omst{\ae}ndighederne for og betydningerne af denne aktuelle deltagelseskultur savner imidlertid stadig en kritisk og mere indg{\aa}ende belysning. Trods en efterh{\aa}nden omfattende litteratur p{\aa} omr{\aa}det forbliver det stadig et uafklaret sp{\o}rgsm{\aa}l, hvad det overhovedet vil sige at deltage.",
editor = "Ulrik Schmidt and Strandvad, {Sara Malou} and Kristine Samson and Lindelof, {Anja M{\o}lle} and Mikkel Bolt",
note = "Temanummer af K&K",
year = "2014",
language = "Dansk",
volume = "43",
publisher = "Kultur & Klasse",
address = "Danmark",

}

Schmidt, U, Strandvad, SM, Samson, K, Lindelof, AM & Bolt, M (eds) 2014, Deltagelsens æstetik. vol. 43, Kultur & Klasse, Aarhus.

Deltagelsens æstetik. / Schmidt, Ulrik (Editor); Strandvad, Sara Malou (Editor); Samson, Kristine (Editor); Lindelof, Anja Mølle (Editor); Bolt, Mikkel (Editor).

Aarhus : Kultur & Klasse, 2014.

Research output: Book/ReportAnthologyResearchpeer-review

TY - BOOK

T1 - Deltagelsens æstetik

A2 - Schmidt, Ulrik

A2 - Strandvad, Sara Malou

A2 - Samson, Kristine

A2 - Lindelof, Anja Mølle

A2 - Bolt, Mikkel

N1 - Temanummer af K&K

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Vi lever på mange måder i en deltagelseskultur. Kunsten, medierne, offentlige og kommercielle aktører og hverdagslivets sociale fællesskaber har i stigende grad gjort deltagelsen til et oplevelsesmæssigt og organisatorisk omdrejningspunkt. Omstændighederne for og betydningerne af denne aktuelle deltagelseskultur savner imidlertid stadig en kritisk og mere indgående belysning. Trods en efterhånden omfattende litteratur på området forbliver det stadig et uafklaret spørgsmål, hvad det overhovedet vil sige at deltage.

AB - Vi lever på mange måder i en deltagelseskultur. Kunsten, medierne, offentlige og kommercielle aktører og hverdagslivets sociale fællesskaber har i stigende grad gjort deltagelsen til et oplevelsesmæssigt og organisatorisk omdrejningspunkt. Omstændighederne for og betydningerne af denne aktuelle deltagelseskultur savner imidlertid stadig en kritisk og mere indgående belysning. Trods en efterhånden omfattende litteratur på området forbliver det stadig et uafklaret spørgsmål, hvad det overhovedet vil sige at deltage.

M3 - Antologi

VL - 43

BT - Deltagelsens æstetik

PB - Kultur & Klasse

CY - Aarhus

ER -