Delrapport 1. Evaluering af den borgerrettede indsats gå til lægen i tide

- ”Ingen spidse sko eller bedrevidende sundhedsbudskaber”

Research output: Book/ReportReportResearchpeer-review

Abstract

Det nære sundhedsvæsens (tidligere Primær Sundhed) i Region Sjælland har under indsatsen ”Tidlig opsporing af kræft” med succes gennemført en række borgerinvolverende arrangementer i boligsociale områder. I denne evalueringsrapport fremlægges, hvordan et tæt samarbejde og fokus på borgernes muligheder for at støtte hinanden førte til engageret erfaringsudveksling og ny læring for de deltagerende borgere.
Original languageDanish
PublisherRegion Sjælland
Number of pages27
Commissioning bodyRegion Sjælland, Det nære sundhedsvæsens (tidligere Primær Sundhed)
Publication statusPublished - 1 Jan 2019

Cite this

@book{64cafda7f495496299487f31370046fc,
title = "Delrapport 1. Evaluering af den borgerrettede indsats g{\aa} til l{\ae}gen i tide: - ”Ingen spidse sko eller bedrevidende sundhedsbudskaber”",
abstract = "Det n{\ae}re sundhedsv{\ae}sens (tidligere Prim{\ae}r Sundhed) i Region Sj{\ae}lland har under indsatsen ”Tidlig opsporing af kr{\ae}ft” med succes gennemf{\o}rt en r{\ae}kke borgerinvolverende arrangementer i boligsociale omr{\aa}der. I denne evalueringsrapport freml{\ae}gges, hvordan et t{\ae}t samarbejde og fokus p{\aa} borgernes muligheder for at st{\o}tte hinanden f{\o}rte til engageret erfaringsudveksling og ny l{\ae}ring for de deltagerende borgere.",
author = "Olesen, {Birgitte Ravn} and Aamann, {Iben Charlotte}",
year = "2019",
month = "1",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "Region Sj{\ae}lland",

}

TY - RPRT

T1 - Delrapport 1. Evaluering af den borgerrettede indsats gå til lægen i tide

T2 - - ”Ingen spidse sko eller bedrevidende sundhedsbudskaber”

AU - Olesen, Birgitte Ravn

AU - Aamann, Iben Charlotte

PY - 2019/1/1

Y1 - 2019/1/1

N2 - Det nære sundhedsvæsens (tidligere Primær Sundhed) i Region Sjælland har under indsatsen ”Tidlig opsporing af kræft” med succes gennemført en række borgerinvolverende arrangementer i boligsociale områder. I denne evalueringsrapport fremlægges, hvordan et tæt samarbejde og fokus på borgernes muligheder for at støtte hinanden førte til engageret erfaringsudveksling og ny læring for de deltagerende borgere.

AB - Det nære sundhedsvæsens (tidligere Primær Sundhed) i Region Sjælland har under indsatsen ”Tidlig opsporing af kræft” med succes gennemført en række borgerinvolverende arrangementer i boligsociale områder. I denne evalueringsrapport fremlægges, hvordan et tæt samarbejde og fokus på borgernes muligheder for at støtte hinanden førte til engageret erfaringsudveksling og ny læring for de deltagerende borgere.

M3 - Rapport

BT - Delrapport 1. Evaluering af den borgerrettede indsats gå til lægen i tide

PB - Region Sjælland

ER -