Cykelsuperstier – ikke så super endda

Nils Eigil Bradtberg, Jonas Larsen

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationResearch

Abstract

Projekt ’Cykelsuperstier’ har været lanceret som en storstilet politisk satsning. Projektet har fået massiv medieomtale og politisk medvind med løbende afsatte midler. Men baseret på vores studier og COWI’s evaluering af C99 Albertslundruten fremstår der dybe sprækker i forholdet mellem målsætninger og udførelse.
Original languageDanish
Publication date3 Dec 2013
Publication statusPublished - 3 Dec 2013

Cite this

@misc{c7615041055b403781d3dc506b0e58f8,
title = "Cykelsuperstier – ikke s{\aa} super endda",
abstract = "Projekt ’Cykelsuperstier’ har v{\ae}ret lanceret som en storstilet politisk satsning. Projektet har f{\aa}et massiv medieomtale og politisk medvind med l{\o}bende afsatte midler. Men baseret p{\aa} vores studier og COWI’s evaluering af C99 Albertslundruten fremst{\aa}r der dybe spr{\ae}kker i forholdet mellem m{\aa}ls{\ae}tninger og udf{\o}relse.",
author = "Bradtberg, {Nils Eigil} and Jonas Larsen",
year = "2013",
month = "12",
day = "3",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Cykelsuperstier – ikke så super endda. / Bradtberg, Nils Eigil; Larsen, Jonas.

2013, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationResearch

TY - ICOMM

T1 - Cykelsuperstier – ikke så super endda

AU - Bradtberg, Nils Eigil

AU - Larsen, Jonas

PY - 2013/12/3

Y1 - 2013/12/3

N2 - Projekt ’Cykelsuperstier’ har været lanceret som en storstilet politisk satsning. Projektet har fået massiv medieomtale og politisk medvind med løbende afsatte midler. Men baseret på vores studier og COWI’s evaluering af C99 Albertslundruten fremstår der dybe sprækker i forholdet mellem målsætninger og udførelse.

AB - Projekt ’Cykelsuperstier’ har været lanceret som en storstilet politisk satsning. Projektet har fået massiv medieomtale og politisk medvind med løbende afsatte midler. Men baseret på vores studier og COWI’s evaluering af C99 Albertslundruten fremstår der dybe sprækker i forholdet mellem målsætninger og udførelse.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -