Atmosfære i pædagogisk arbejde

Søren Dupont (Editor), Ulla Liberg (Editor)

  Research output: Book/ReportAnthologyResearch

  Abstract

  Atmosfære i pædagogisk arbejde

  Redigeret af Ulla Liberg og Søren Dupont

  Bogen handler om atmosfærens betydning i pædagogisk arbejde.

  Udgangspunktet er, at man skal kende den gode atmosfære for at savne den og være med til at forandre og skabe den. Derfor skal voksne, der arbejder professionelt med børn og unge, samarbejde om at udvikle ikke kun indholdet i børns opvækst, men også de rammer og måder, man er sammen med børnene på.

  Med hver deres udgangspunkt analyserer bogens forfattere atmosfærer i konkrete sammenhænge og med forskellige teoretiske tilgangsvinkler. Til sammen giver de et spændende bud på, hvad der er med til at skabe den gode atmosfære.

  Målet er, at pædagoger og lærere vil bruge bogen som inspiration til at inddrage atmosfæren som et vigtigt element i arbejdet med at skabe bedst mulige betingelser for trivsel, udvikling og læring.

  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherAkademisk Forlag
  Number of pages190
  ISBN (Print)978-87-500-3984-6
  Publication statusPublished - 2008

  Keywords

  • Pedagogy
  • atmosphere

  Cite this

  Dupont, S., & Liberg, U. (Eds.) (2008). Atmosfære i pædagogisk arbejde. København: Akademisk Forlag.
  Dupont, Søren (Editor) ; Liberg, Ulla (Editor). / Atmosfære i pædagogisk arbejde. København : Akademisk Forlag, 2008. 190 p.
  @book{e30f31902c8111dda921000ea68e967b,
  title = "Atmosf{\ae}re i p{\ae}dagogisk arbejde",
  abstract = "Atmosf{\ae}re i p{\ae}dagogisk arbejdeRedigeret af Ulla Liberg og S{\o}ren DupontBogen handler om atmosf{\ae}rens betydning i p{\ae}dagogisk arbejde. Udgangspunktet er, at man skal kende den gode atmosf{\ae}re for at savne den og v{\ae}re med til at forandre og skabe den. Derfor skal voksne, der arbejder professionelt med b{\o}rn og unge, samarbejde om at udvikle ikke kun indholdet i b{\o}rns opv{\ae}kst, men ogs{\aa} de rammer og m{\aa}der, man er sammen med b{\o}rnene p{\aa}. Med hver deres udgangspunkt analyserer bogens forfattere atmosf{\ae}rer i konkrete sammenh{\ae}nge og med forskellige teoretiske tilgangsvinkler. Til sammen giver de et sp{\ae}ndende bud p{\aa}, hvad der er med til at skabe den gode atmosf{\ae}re. M{\aa}let er, at p{\ae}dagoger og l{\ae}rere vil bruge bogen som inspiration til at inddrage atmosf{\ae}ren som et vigtigt element i arbejdet med at skabe bedst mulige betingelser for trivsel, udvikling og l{\ae}ring.",
  keywords = "P{\ae}dagogik, atmosf{\ae}re, Pedagogy, atmosphere",
  editor = "S{\o}ren Dupont and Ulla Liberg",
  year = "2008",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-500-3984-6",
  publisher = "Akademisk Forlag",

  }

  Dupont, S & Liberg, U (eds) 2008, Atmosfære i pædagogisk arbejde. Akademisk Forlag, København.

  Atmosfære i pædagogisk arbejde. / Dupont, Søren (Editor); Liberg, Ulla (Editor).

  København : Akademisk Forlag, 2008. 190 p.

  Research output: Book/ReportAnthologyResearch

  TY - BOOK

  T1 - Atmosfære i pædagogisk arbejde

  A2 - Dupont, Søren

  A2 - Liberg, Ulla

  PY - 2008

  Y1 - 2008

  N2 - Atmosfære i pædagogisk arbejdeRedigeret af Ulla Liberg og Søren DupontBogen handler om atmosfærens betydning i pædagogisk arbejde. Udgangspunktet er, at man skal kende den gode atmosfære for at savne den og være med til at forandre og skabe den. Derfor skal voksne, der arbejder professionelt med børn og unge, samarbejde om at udvikle ikke kun indholdet i børns opvækst, men også de rammer og måder, man er sammen med børnene på. Med hver deres udgangspunkt analyserer bogens forfattere atmosfærer i konkrete sammenhænge og med forskellige teoretiske tilgangsvinkler. Til sammen giver de et spændende bud på, hvad der er med til at skabe den gode atmosfære. Målet er, at pædagoger og lærere vil bruge bogen som inspiration til at inddrage atmosfæren som et vigtigt element i arbejdet med at skabe bedst mulige betingelser for trivsel, udvikling og læring.

  AB - Atmosfære i pædagogisk arbejdeRedigeret af Ulla Liberg og Søren DupontBogen handler om atmosfærens betydning i pædagogisk arbejde. Udgangspunktet er, at man skal kende den gode atmosfære for at savne den og være med til at forandre og skabe den. Derfor skal voksne, der arbejder professionelt med børn og unge, samarbejde om at udvikle ikke kun indholdet i børns opvækst, men også de rammer og måder, man er sammen med børnene på. Med hver deres udgangspunkt analyserer bogens forfattere atmosfærer i konkrete sammenhænge og med forskellige teoretiske tilgangsvinkler. Til sammen giver de et spændende bud på, hvad der er med til at skabe den gode atmosfære. Målet er, at pædagoger og lærere vil bruge bogen som inspiration til at inddrage atmosfæren som et vigtigt element i arbejdet med at skabe bedst mulige betingelser for trivsel, udvikling og læring.

  KW - Pædagogik

  KW - atmosfære

  KW - Pedagogy

  KW - atmosphere

  M3 - Antologi

  SN - 978-87-500-3984-6

  BT - Atmosfære i pædagogisk arbejde

  PB - Akademisk Forlag

  CY - København

  ER -

  Dupont S, (ed.), Liberg U, (ed.). Atmosfære i pædagogisk arbejde. København: Akademisk Forlag, 2008. 190 p.