At stjæle er en politisk-moralsk pligt

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, så udbydere og efterspørgere af innovative løsninger kan stå ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at sådan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilkår for at blive spredt.
Original languageDanish
Publication date25 Feb 2014
Publication statusPublished - 25 Feb 2014

Cite this

@misc{e4e2e82b359e40a68bccdd698e2f0db9,
title = "At stj{\ae}le er en politisk-moralsk pligt",
abstract = "Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, s{\aa} udbydere og eftersp{\o}rgere af innovative l{\o}sninger kan st{\aa} ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at s{\aa}dan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilk{\aa}r for at blive spredt.",
author = "Jacob Torfing",
year = "2014",
month = "2",
day = "25",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

At stjæle er en politisk-moralsk pligt. / Torfing, Jacob.

2014, Blog.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - At stjæle er en politisk-moralsk pligt

AU - Torfing, Jacob

PY - 2014/2/25

Y1 - 2014/2/25

N2 - Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, så udbydere og efterspørgere af innovative løsninger kan stå ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at sådan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilkår for at blive spredt.

AB - Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, så udbydere og efterspørgere af innovative løsninger kan stå ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at sådan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilkår for at blive spredt.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -