20 europæiske eksempler på god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser

GoodVET projektet

Research output: Book/ReportReportCommunication

Abstract

Rapporten beskriver og analyserer i alt tyve eksempler på god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser. Den indeholder fem eksempler fra hvert af de fire lande Danmark, Tyskland, Østrig og Italien. Analyserne er baseret på en række kvalitetsindikatorer for god praksis som projektet har identificeret. i eksemplerne illustreres de udvalgte kvalitetsindikatorer.
Original languageDanish
PublisherRoskilde Universitet
Publication statusPublished - 15 Sep 2019

Cite this

@book{0bc9311a1d6649c880a11f5d44f0891c,
title = "20 europ{\ae}iske eksempler p{\aa} god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser",
abstract = "Rapporten beskriver og analyserer i alt tyve eksempler p{\aa} god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser. Den indeholder fem eksempler fra hvert af de fire lande Danmark, Tyskland, {\O}strig og Italien. Analyserne er baseret p{\aa} en r{\ae}kke kvalitetsindikatorer for god praksis som projektet har identificeret. i eksemplerne illustreres de udvalgte kvalitetsindikatorer.",
author = "{GoodVET projektet} and J{\o}rgensen, {Christian Helms}",
year = "2019",
month = "9",
day = "15",
language = "Dansk",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

20 europæiske eksempler på god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser. / GoodVET projektet .

Roskilde Universitet, 2019.

Research output: Book/ReportReportCommunication

TY - RPRT

T1 - 20 europæiske eksempler på god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser

AU - GoodVET projektet

A2 - Jørgensen, Christian Helms

PY - 2019/9/15

Y1 - 2019/9/15

N2 - Rapporten beskriver og analyserer i alt tyve eksempler på god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser. Den indeholder fem eksempler fra hvert af de fire lande Danmark, Tyskland, Østrig og Italien. Analyserne er baseret på en række kvalitetsindikatorer for god praksis som projektet har identificeret. i eksemplerne illustreres de udvalgte kvalitetsindikatorer.

AB - Rapporten beskriver og analyserer i alt tyve eksempler på god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser. Den indeholder fem eksempler fra hvert af de fire lande Danmark, Tyskland, Østrig og Italien. Analyserne er baseret på en række kvalitetsindikatorer for god praksis som projektet har identificeret. i eksemplerne illustreres de udvalgte kvalitetsindikatorer.

M3 - Rapport

BT - 20 europæiske eksempler på god praksis for integration af flygtninge i erhvervsrettede uddannelser

PB - Roskilde Universitet

ER -