Ødelæggelsesgeografier

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

STEDERS KVALITET: Hvad er værdien af et stykke jungle? Af en nutidig ruin? Et brasiliansk jungleområde og tærede kobberrør i et sjællandsk kasemat fra første verdenskrig har begge oplevelsesmæssige kvaliteter som kan gøres til argument for, at de ikke må ødelægges; de skal bevares. Spørgsmål om bevaring og ødelæggelse fører os direkte til vores egen dødelighed: kulturel aktivitet er en kamp mod naturligt forfald.
Original languageDanish
Publication date29 Jun 2012
Publication statusPublished - 29 Jun 2012

Cite this

@misc{b32dfaa6d3174ec89ed53aad0783ff9d,
title = "{\O}del{\ae}ggelsesgeografier",
abstract = "STEDERS KVALITET: Hvad er v{\ae}rdien af et stykke jungle? Af en nutidig ruin? Et brasiliansk jungleomr{\aa}de og t{\ae}rede kobberr{\o}r i et sj{\ae}llandsk kasemat fra f{\o}rste verdenskrig har begge oplevelsesm{\ae}ssige kvaliteter som kan g{\o}res til argument for, at de ikke m{\aa} {\o}del{\ae}gges; de skal bevares. Sp{\o}rgsm{\aa}l om bevaring og {\o}del{\ae}ggelse f{\o}rer os direkte til vores egen d{\o}delighed: kulturel aktivitet er en kamp mod naturligt forfald.",
keywords = "oplevelsesdesign, geografi, museum, natur",
author = "Connie Svabo",
year = "2012",
month = "6",
day = "29",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Ødelæggelsesgeografier. / Svabo, Connie.

2012, .

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Ødelæggelsesgeografier

AU - Svabo, Connie

PY - 2012/6/29

Y1 - 2012/6/29

N2 - STEDERS KVALITET: Hvad er værdien af et stykke jungle? Af en nutidig ruin? Et brasiliansk jungleområde og tærede kobberrør i et sjællandsk kasemat fra første verdenskrig har begge oplevelsesmæssige kvaliteter som kan gøres til argument for, at de ikke må ødelægges; de skal bevares. Spørgsmål om bevaring og ødelæggelse fører os direkte til vores egen dødelighed: kulturel aktivitet er en kamp mod naturligt forfald.

AB - STEDERS KVALITET: Hvad er værdien af et stykke jungle? Af en nutidig ruin? Et brasiliansk jungleområde og tærede kobberrør i et sjællandsk kasemat fra første verdenskrig har begge oplevelsesmæssige kvaliteter som kan gøres til argument for, at de ikke må ødelægges; de skal bevares. Spørgsmål om bevaring og ødelæggelse fører os direkte til vores egen dødelighed: kulturel aktivitet er en kamp mod naturligt forfald.

KW - oplevelsesdesign

KW - geografi

KW - museum

KW - natur

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -