• Universitetsvej 1, 26.0

  DK-4000 Roskilde

  Denmark

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research

Samtidig med at jeg er i gang med at færdiggøre min anden kandidatgrad i jura (LL.M. in Human Rights), underviser jeg og vejleder studerende på RUC’s kandidatuddannelser, ’Global Development Studies’ og ’Social Entrepreneurship and Management’. Jeg er også en del Edinburgh Law Human Rights Clinic, hvor jeg arbejder med politikudvikling af forretningsansvar i Storbritannien indenfor områder såsom moderne slaveri (inklusive menneskehandel), og respekt for miljø og børns rettigheder. Mit nuværende forskningsfokus er på 'the uptake' af BHR og virksomheders samfundsansvar (CSR) lovgivningsmæssige og frivillige rammer og regler. Specifikt er jeg optaget af de implikationer det har for at skabe transformative læringsudbytter (fx. dybere forståelse af menneskerettigheder) i organisationer for at anspore til forandringer i den daglige forretningspraksis.

Teaching

Jeg er en dynamisk, engagerende og naturlig facilitator med stærke offentlige taler- og undervisningsevner og 8+ års erfaring med at levere træning og uddannelse til diverse grupper (fx studerende, frivillige, NGO/forskerpersonale, og internationale og nationale aktører).

Før jeg startede hos RUC, var jeg en dedikeret, modstandsdygtig og passioneret rådgiver og programleder, der tacklede systemiske problemer 'head-on' i over 15 år - ihærdigt bevæget sig fremad for at skabe forandring i samfundet gennem forskellige modaliteter og samarbejder med NGO'er, lokalsamfundsbaserede organisationer, humanitær bistand og nødhjælp og regering og forskningsinstitutioner.

Expertise related to UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This person’s work contributes towards the following SDG(s):

 • SDG 8 - Decent Work and Economic Growth
 • SDG 12 - Responsible Consumption and Production
 • SDG 13 - Climate Action
 • SDG 16 - Peace, Justice and Strong Institutions
 • SDG 17 - Partnerships for the Goals

Education/Academic qualification

Human Rights Law, LLM Human Rights, Focus on Business and Human Rights (BHR) and EU Law, University of Edinburgh

Award Date: 31 Dec 2022

External positions

Legal Advisor, Edinburgh Law School Human Rights Clinic

Keywords

 • Economics, Politics
 • Law, Ethics