Aske Thor Basselbjerg Stigemo
  • Universitetsvej 1, 03.1-NE

    DK-4000 Roskilde

    Denmark

Personal profile

Research

Studielivsprojektet er et treårigt forskningsprojekt. Vi undersøger, hvordan psykosociale problemer præger nogle studerendes studieliv – med udgangspunkt i de studerendes perspektiv. I projektet følges 75 unge, der er i gang med en universitetsuddannelse eller en professionsbacheloruddannelse, og som oplever forskellige former for psykosociale problemer.

https://ruc.dk/studielivsprojektet

Mine primære interesseområder er arbejdslivsforskning, uddannelsesforskning, unges studieliv, erfarings- og læreprocesser samt særligt feministisk (videnskabs)teori. 

Min seneste interesse har været tæt forbundet med udviklingen af folkeskolelærernes arbejdsliv senest belyst i min PhD afhandling. Jeg interesserer mig særligt for den institutionelle etnografi og har tilmed en  interesse for tidens eller 'tidsmiljøets' betydning for arbejdsidentitet og hverdagslivsforståelser. Senest med fokus på de seneste årtiers moderniseringsprocesser af folkeskoleområdet. Teoretisk er min interesse for tiden primært knyttet til den institutionelle etnografi og feministisk (kritisk) teori. 

Keywords

  • Labour market
  • Theory of science, History and sociology of science, knowledge and technology, Research policy

Publication network

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or