Description

K-pop er en gigantisk multimilliardindustri, som har boblet under overfladen i årevis. Og selvom genren nok stadig bliver defineret som niche her i Danmark, så er det altså på tide at slå ørerne ud, for pop fra Korea slår utallige Youtube-rekorder, indtager sociale medier og bringer de koreanske hitgrupper ud i hele verdenen. På Netflix kan du lige nu se dokumentaren ”Blackpink: light up the sky” om en koreansk pigegruppe. Vi taler både med en dansk k-pop fan og en dansk producer, der har lavet adskillige k-pop hits - og så skal vi altså også forbi kendissers betydning for det amerikanske valg. Vi slutter af med en anbefaling fra ugens kulturagent fra Sønderjylland.

Period3 Nov 2020

Media coverage

1

Media coverage

 • TitleK-POPEN INDTAGER VERDEN, KENDISFAKTOR I AMERIKANSK POLITIK OG MADELINE OG DRØMMENE
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletRadio 4
  Media typeRadio
  Duration/Length/Size55 minutes
  Country/TerritoryDenmark
  Date03/11/2020
  DescriptionK-pop er en gigantisk multimilliardindustri, som har boblet under overfladen i årevis. Og selvom genren nok stadig bliver defineret som niche her i Danmark, så er det altså på tide at slå ørerne ud, for pop fra Korea slår utallige Youtube-rekorder, indtager sociale medier og bringer de koreanske hitgrupper ud i hele verdenen. På Netflix kan du lige nu se dokumentaren ”Blackpink: light up the sky” om en koreansk pigegruppe. Vi taler både med en dansk k-pop fan og en dansk producer, der har lavet adskillige k-pop hits - og så skal vi altså også forbi kendissers betydning for det amerikanske valg. Vi slutter af med en anbefaling fra ugens kulturagent fra Sønderjylland.
  Producer/AuthorRikke Collin
  URLhttps://www.radio4.dk/program/kraes/?id=k-popen-indtager-verden-kendisfaktor-i-amerikansk-politik-og-madeline-og-drmmene_ep_03_11_20
  PersonsIb Tunby Gulbrandsen