Gærceller kan erstatte vin og fede fisk

    Press/Media: Press / Media

    Description

    Den danske biotekvirksomhed Fluxome har udviklet en metode, hvorved stoffet Resveratrol, som i flere år har været tiltænkt helbredsforstærkende gevinster, kan fremstilles i store mængder via gæring. Ole Vang fra Institut for Natur, Systemer og Modeller på Roskilde Universitetscenter hører til blandt de danske forskere, som ved allermest om stoffet, der findes naturligt i drueskaller og derfor også i rødvin. Han fungerer derfor som rådgiver angående den videnskabelige status på stoffet og vurderer, at det vil være muligt at forbedre optaget i organismen, hvis man som udgangspunkt lader det rene stof indgå i en anden blanding en den, man eksempelvis finder i bær eller som ekstrakt. (Side.6 Sektion. Første)
    Period7 Nov 2008

    Media coverage

    1

    Media coverage

    • TitleGærceller kan erstatte vin og fede fisk
      Media name/outletIngeniøren
      Date07/11/2008
      Producer/AuthorBerit Viuf
      PersonsOle Vang