Forsker: Syg kultur på stjernerestauranter

    Press/Media: Press / Media

    Description

    Morgenavisen Jyllands-Posten har talt med en række kokke fra de danske Michelin-restauranter, og tendensen er klar: Der hersker elendige arbejdsvilkår. En arbejdsuge på 80 timer uden overtidsbetaling, ansatte, der bryder sammen eller bliver truet, ting, der smadres i arrigskab og ydmygelser af dem, der begår fejl, hører til normen på danske toprestauranter.
    Period18 May 2013

    Media coverage

    6

    Media coverage

    • TitleForsker: Syg kultur på stjernerestauranter
      Media name/outletwww.amtsavisen.dk
      Media typeWeb
      Date18/05/2013
      Producer/AuthorMichala Rask Mikkelsen
      PersonsHenrik Lambrecht Lund
    • TitleForsker: Syg kultur på stjernerestauranter
      Media name/outletwww.viborg-folkeblad.dk
      Media typeWeb
      Date18/05/2013
      PersonsHenrik Lambrecht Lund
    • TitleForsker: Syg kultur på stjernerestauranter
      Media name/outletwww.folkebladetlemvig.dk
      Media typeWeb
      Date18/05/2013
      PersonsHenrik Lambrecht Lund
    • TitleForsker: Syg kultur på stjernerestauranter
      Media name/outletwww.dagbladetringskjern.dk
      Media typeWeb
      Date18/05/2013
      PersonsHenrik Lambrecht Lund
    • TitleForsker: Syg kultur på stjernerestauranter
      Media name/outletwww.dagbladet-holstebro-struer.dk
      Media typeWeb
      Date18/05/2013
      PersonsHenrik Lambrecht Lund
    • TitleForsker: Syg kultur på stjernerestauranter
      Media name/outletwww.stiften.dk
      Media typeWeb
      Date18/05/2013
      PersonsHenrik Lambrecht Lund