Film: Danske og tyske lærlinge fremstiller kunstværker til Femernbælt regionen

Sommer, F. M. (Lecturer)

  Activity: Talk or presentationLecture and oral contribution

  Description

  Film om workshop i forbindelse med projekt RegioSKILL, hvor lærlinge producerer kunstværker til femernbælt-regionen. Filmen er dansk-tysk med undertekster. Filmen er produceret af TV Glad.
  Formålet med projektet har været at fremme regional udvikling i Femernbælt-regionen gennem et praktisk udviklingssamarbejde på tværs af landegrænsen mellem Danmark og Tyskland. Desuden har formålet været at bidrage til udvikling af erhvervsuddannelserne i de to lande samt fremme interkulturel kommunikation og samarbejde på tværs af landegrænsen samt bidrage til et mere sammenhængende arbejdsmarked i regionen.
  I RegioSKILL-projektet har 4 forskellige grupper af danske og tyske lærlinge sammen med deres erhvervsskoleundervisere og danske og tyske kunstnere samarbejdet i fagligt-kreative workshops, hvor der er produceret materialer, kunstværker, m.m. til gavn for regionen.
  På RUC har projektet været tilrettelagt som et tværfagligt projekt med medarbejdere fra 3 institutter: Dirk Keil, Klaus Schulte og Finn M. Sommer.
  Desuden har vi løbende inviteret studerende til at være med i projektet. Det har indtil videre resulteret i en række projektrapporter på forskellige fag på RUC samt afhandlinger.

  Filmen er bl.a. vist ved Fehmarnbelt Days 2014 den 1. oktober og RegioSKILL 3. konference i Eutin den 27. oktober 2014.
  Period1 Oct 2014
  Event typeConference
  LocationKøbenhavn, Denmark