Visualize Relevance: Et designbaseret forskningsprojekt om den visuelle oplevelse af Relevance festival

Camilla Foged Morsing, Anastasija Borup, Mads Bunch-Nielsen & Stig Hamborg Nielsen

Studenteropgave: Bachelorprojekt

Abstrakt

Dette projekt undersøger effekten af to lys installationer baseret på en musikoplevelse til Relevance Festivalen. Det er gjort ved at undersøge hvordan vi kan forstærke musikoplevelsen til Relevance Festivalen. Vi søgte en forståelse af oplevelsen for bedre at kunne forstå det essentielle bag en god oplevelse. Dette har vi gjort metodisk gennem autoetnografiske selv-reflekterende observationer, hvor vi observerede vores to designs i aktion, samt publikums bevægelser og reaktion. Disse observationer er blevet understøttet af forskningsinterviews med arrangørene og eksperter indenfor feltet. Denne rapport konkluderer, at disse to designs er en mulig løsning til at forstærke oplevelsen til Relevance festivalen.

UddannelserBasis - Humanistisk-Teknologisk Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Bachelor
SprogDansk
Udgivelsesdato30 maj 2018