virksomhedsetik i det globale samfund

Lyng Dyrholm, Amalie Bojesen, Allan Poulsen, Mads Erichson & Kristine Mulvad

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

Formålet med projektet er at analysere os frem til om begrebet Corporate Good Citizenship kan bruges globalt, eller om kulturforskellene i verden opfatter begrebet anderledes. I projektet bliver der benyttet to virksomheder som casestudier i belysningen af kulturelle forskelle, samt hvilke etiske overbevisninger de arbejder ud fra. Vi tager hånd om de etiske dilemmaer der opstår gennem deres kontroversielle produkter og skaber en analyse der bygges på en filosofisk hermeneutisk tilgang. Desuden bliver stakeholderteorien benyttet, da denne hjælper til analysen af fremgangsmåden bag Corporate Good Citizenship.

UddannelserBasis - Samfundsvidenskabelig Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Basis
SprogDansk
Udgivelsesdato21 dec. 2009