Struers Stemme - en audiowalk gennem by og tid

Kevin Ahrens Nielsen, Dan Allan Nielsen, Mathias Lyhne, Morten Svarre Andersen & Stine Broen Christensen

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

Dette performancedesign projekt er lavet på forårssemesteret 2013 på Roskilde Universitet, Kandidatmodul 1. Projektet sætter fokus på, hvordan man gennem brug af lyd kan skabe den gode oplevelse, som Christian Jantzen et al. beskriver i bogen “Oplevelsesdesign”. Opgaven beskæftiger sig med oplevelsesformatet audiowalk og består både af historiske nøgleberetninger, dramaturgiske virkemidler og lydlig iscenesættelse (3D lyd). Til at udforme audiowalk og projektrapporten er gjort brug af "Oplevelsedesign" suppleret med brug af teori om dramaturgi, lydteknik, brug af æstetik i byrummet, målgruppe, soundscapes samt faktion.

UddannelserPerformance-design, (Bachelor/kandidatuddannelse) Bachelor el. kandidat
SprogDansk
Udgivelsesdato29 maj 2013