Skolen for Recovery - En projektpraktikrapport

Cecilie Høgh Egmose

Studenteropgave: Kandidatprojekt

Abstrakt

Denne projektpraktik rapport omhandler min praktik på Skolen for Recovery. I rapporten vil jeg beskrive, hvad de laver og hvilken kontekst de er en del af. Derudover vil jeg beskrive, hvilke opgaver og erfaringer jeg havde i løbet af mit praktikophold. Jeg vil analysere på, hvordan Skolen for Recovery arbejder med sundhed og sundhedsfremme, ved at bruge Steen Wackerhausens teori om det åbne sundhedsbegreb og Axel Honneths teori om anerkendelse. Der bliver analyseret på, hvilke forståelser af sundhed der er på skolen, og hvordan det at deltage på kurset Recovery – et liv i forandring kan være en del af at fremme sundhed. Det konkluderes at der her er et åbent sundhedsbegreb og at specielt erfaringsudvekslingen er en del af at føle sig anerkendt inden for den solidariske sfære.

UddannelserSundhedsfremme og Sundhedsstrategier, (Bachelor/kandidatuddannelse) Kandidat
SprogDansk
Udgivelsesdato1 aug. 2016