Skole eller Virksomhed - Et casestudie af skolepraktikordningen SIMU-Køge

Cecilie Duval Jensen & Nina Caroline Jacobsen

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

Dette projekt beskæftiger sig primært med læring, specifikt kontekstafhængig læring. Vi laver et casestudie af skolepraktikordningen SIMU-Køge, der har etableret et simuleret virksomhedsmiljø for at give praktikanter på erhvervsuddannelsen et realistisk praktikforløb, hvis de ikke selv finder en praktikplads i en virksomhed. Vi undersøger hvilken læringskontekst der er tale om i skolepraktikordningen SIMU-Køge og hvilke konsekvenser den simulerede virksomhedskontekst kan have for praktikanternes læring. I projektet søger vi yderligere at finde ud af, hvordan skolepraktikanterne oplever SIMU-Køge og om normative barrierer kan forhindre SIMU-Køges forsøg på at etablere et virksomhedsmiljø.

UddannelserBasis - Samfundsvidenskabelig Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Basis
SprogDansk
Udgivelsesdato1 jun. 2006