Samarbejdet med systemet ved en erhvervet hjerneskade

Laura Kirkeby Schang Nielsen

Studenteropgave: Bachelorprojekt

Abstrakt

Denne rapport vil undersøge, hvordan samarbejdet fungerer blandt relevante aktører, med udgangspunkt i den nærmeste pårørende i tilfælde af en erhvervet hjerneskade. Det vil blive undersøgt, hvilke problemtikker, de pårørende møder i samarbejdet med systemet ved en erhvervet hjerneskade, hvorefter disse problematikker vil blive analyseret ved hjælp af relevant teori.
Ydermere vil det forsøges at skabe en it-løsning, som med fordel vil kunne stå den pårørende bi i samarbejde med systemet, hvilket vil skabes med udgangspunkt i lignende, eksisterende teknologier ud fra teori omkring participatorisk design. Afslutningsvist vil denne it-løsning blive diskuteret overfor førnævnte analyse.

UddannelserBasis - Humanistisk-Teknologisk Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Bachelor
SprogDansk
Udgivelsesdato21 maj 2019