Opbygning af et overvågningssystem for planter i en android applikation

Hussein Al-Saidi, Kasper Thomsen, Lukas Benjamin Erik Jacobsen & Hamed Vadai

Studenteropgave: Basisprojekt

Abstrakt

Den følgende rapport inkluderer en undersøgelse af hvordan en android applikation er bygget. Undersøgelsen overvejer den simpleste form for funktionerende applikation for en målgruppe med lille til ingen erfaring indenfor applikationsudvikling.
Internet of Things (IoT) konceptet er benyttet i dette projekt i form af et overvågningssystem for planter i en given kontorbygning. Dette ville på større plan resultere i en bedre og hurtigere pasning af planterne, og samtidig spare tid og penge.
Teknologi har nået et punkt hvor menneskelivet bliver mere og mere afhængigt af internettet. Derfor er det interessant at sammensætte applikationsindustriens verden med IoT, og få mere viden omkring emnet, mens samtidigt at lære det grundlæggende ved en velfungerende applikation. Der er forskellige parametre som en udvikler bliver nødt til at overveje, for at nå deres mål med at lave en applikation som dækker de funktionelle krav.
Dette projekt indeholder information som gør det muligt for et uerfarent individ med interesse inden for udvikling af android applikationer at udvide deres kendskab til dette.

UddannelserBasis - Naturvidenskabelig Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Basis
SprogDansk
Udgivelsesdato27 maj 2019
Antal sider50
VejledereBjarne Poulsen

Emneord

  • Android
  • IoT
  • app