Lidt om studier kontra fritidsinteresser: - og en hel del om fodbold, gyserfilm og heavy rock!

Asger Holmgaard

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

Jeg er ”gammel” musiker, og kærligheden til musik har aldrig sluppet sit tag i mig, og hvor jeg end går og hvad jeg end foretager mig, kører der en sang i mit hoved. For at undersøge om mine medstuderende også er forankret i en subkultur, iværksatte jeg en undersøgelse om de studerendes studievaner og fritidsinteresser i almindelighed. Ud over at få konkrete timetal på deres projektarbejde udledte jeg mine konklusioner om deres prioritering af ”skole og fritid” ved at observere hvor engageret og uddybende besvarelserne faldt indenfor de forskellige kategorier. For at få projektet til at virke mere autentisk er tonen holdt i en ikke-akademisk stil med tilføjelser af personlige kommentarer. I am a former musician and my love for music have never ceased so wherever I roam there is a tune playing in my head. To investigate if my fellow students also are rooted in a subculture I made a survey about their hobbies and study habits. In addition to find out exact how many hours they spent on their project I draw my conclusions of their priorities of school and leisure time by observing how engaged and how detailed they answered the questions in the different categories. To give the project an authentic approach the tone is kept in a non/academic style with additions of personal comments.

UddannelserBasis - Samfundsvidenskabelig Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Basis
SprogDansk
Udgivelsesdato1 jan. 2006