Let's talk about it

Saskia van Dam Joensen, Sara Albu Arabi & Klara Skovro Thoresen

Studenteropgave: Fagmodulprojekt

Abstrakt

Dette projekt har til formål at undersøge, hvordan man kan nå en målgruppe bestående af kvinder i alderen 16-24, der er i voldelige forhold. Projektets formål er at forske i, hvordan man kan skabe en kampagne, der er kulturelt følsom, hvilket vil styrke disse kvinder og påvirke deres blive/forlade beslutninger inden for det voldelige forhold.
Vi undersøger, hvordan vi, som kommunikatører kan gøre dette, gennem den kulturelle følsomme tilgang. Vi arbejder med et  kvalitativt interview kombineret med en kvantitativ forskningsartikel for at få en bredere forståelse af dette emne. I vores papir inddrager vi det samfundsvidenskabelige felt, ved hjælp af empowerment-perspektivet til at grave dybere ned i hvordan vi kan forstå og styrke disse kvinder gennem kommunikation.
Vores resultater viser, at dette ikke kun er et kommunikationsproblem, men også et socialt betinget problem, hvilket betyder, at vi som kommunikatører kan bruge kommunikation til at skabe opmærksomhed om emnet, for at styrke beslutninger om at forlade et voldeligt forhold.

UddannelserKommunikation, (Bachelor/kandidatuddannelse) Bachelor
SprogEngelsk
Udgivelsesdato2016
Antal sider30
VejledereLis Hornø