Københavns universitetsstuderendes syn på Radikale Venstre

Jakob Stig Jørgensen, Signe Lundtofte Kold, Morten Hetmar Vestergaard, Frederik Rene Milbo & Martin Larsen

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

Dette projekt søger at give en dybere definition af, hvem de potentielle radikale vælgere på de københavnske universiteter er. Hvordan de ser sig selv og politik generelt og Radikale Venstre i særdeleshed. Ved projektets begyndelse havde Radikale Venstre netop oplevet en stor tilbagegang i forhold til folketingsvalget i ’05. Projektet bidrager med relevant viden om hvem de nuværende og potentielle radikale vælgere er, inden for målgruppen unge studerende i Københvan, samt hvordan disse er som politiske konsumenter. Dette belyses gennem projektets analyse. Projektet indeholder således både kvalitative dybdegående interview med såvel målgruppe som politikere, kvalitative ekspertinterview med kommunikationsfolk, kvantitative data om målgruppen fra et e-survey samt en medieundersøgelse omhandlende Radikale Venstre. På den måde føler vi, at vi har mulighed for også at føre en metodisk diskussion af, hvilke resultater der evner at sige hvad og hvorfor.

UddannelserBasis - Samfundsvidenskabelig Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Basis
SprogDansk
Udgivelsesdato24 jun. 2008