How does the experience of living in a temporary settlement affect the sense of belonging of the refugees into the Danish community?

Katrine Agnethe Bjerregaard Christensen, Thor Stentebjerg Kruse, Baluganti Eva, Virginia Ines Catena, Filippos Pappas & Eva Cossette-Laneville

Studenteropgave: Basisprojekt

Abstrakt

Projektet undersøger 'hvordan påvirker oplevelsen af ​​at leve i en midlertidig bosættelse indflydelse på flygtninges følelse i det danske samfund?'. Vores dataindsamling er baseret på uformelle interviews, vi har udført på flere besøg i den midlertidige bosættelse, for flygtninge, 'Hvidtslot' i Sjælland, Danmark. Den gruppe af flygtninge, der bliver portrætteret, er mand og syrisk, deres historier er grundlaget for vores resultater. Gennem teorien om "ikke-steder - introduktion til en supermodernitets antropologi" af Marc Augé undersøger vi de mekanismer, der skal hjælpe flygtningene med at integrere sig i det danske samfund, og hvordan disse tolkes og opleves af denne gruppe flygtninge. Hvordan de forhandler deres identiteter i denne nye kontekst, de har fundet sig i. Vi løser de udfordringer, som disse flygtninge står overfor under de nuværende omstændigheder, og hvordan disse præcedenser forhindrer dem i at tilhøre og dermed integrere.

UddannelserBasis - International Humanistisk Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Bachelor
SprogEngelsk
Udgivelsesdato29 maj 2017
Antal sider48
VejlederePrem Poddar